dinsdag 28 april 2015

Teamleider Crediteurenadministratie bij Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft een vacature voor:


Teamleider Crediteurenadministratie


(1.0 fte)
bij de Dienst Financiële en Economische Zaken


De Dienst Financiële en Economische Zaken verzorgt de financiële administratie van de TU/e. Denk aan de planning- en control cyclus, het beheer van de financiële middelen en bewaken van een financieel gezonde basis van de universiteit. De Dienst Financiële en Economische Zaken adviseert het College van Bestuur, faculteiten en diensten op financieel en economisch gebied.

In deze functie ben je verantwoordelijk voor een juiste en tijdige verwerking van de inkomende facturen en reisdeclaraties. Als teamleider crediteurenadministratie ben je het aanspreekpunt voor de medewerkers van de crediteuren administratie en zorg je voor de coördinatie van de werkzaamheden binnen het team. Tegelijkertijd ondersteun je het Hoofd Financiële Administratie in de dagelijkse gang van zaken binnen het team.

Taken:
  • Coördinatie van de werkzaamheden van de crediteurenadministratie;
  • Deelname aan de dagelijkse werkzaamheden binnen de afdeling;
  • Het eerste aanspreekpunt ten aanzien van de werkzaamheden en medewerkers van het team;
  • Coachen en begeleiden medewerkers;
  • Voorstellen doen voor procesverbeteringen binnen de afdeling;
  • Coördineren en/of participeren in projecten binnen het eigen vakgebied.

Gewenst profiel:
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau in een economisch-administratieve richting met enige jaren relevante werkervaring;
  • Bij voorkeur ervaring in het coachen van een team en het verbeteren van werkprocessen;
  • Gevraagde competenties: Communicatief, proactief, samenwerken, coördineren, integriteit, en klantgerichtheid.

Wij bieden:
Het betreft een fulltime functie. De functie is ingedeeld in schaal 8 van de CAO Nederlandse Universiteiten (maximaal €3.151,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Daarnaast uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ABP-pensioen, 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, een vaste 13e maand (8,3%), zeer uitgebreide sportfaciliteiten en kinderopvang op de campus. Het betreft een dienstverband voor één jaar met de intentie om bij goed functioneren en ongewijzigde economische omstandigheden het dienstverband te verlengen of om te zetten in een aanstelling voor onbepaalde tijd. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex (de detacheringsorganisatie van de TU/e) te laten verlopen.

Informatie:
Meer inhoudelijke informatie over de functie kun je krijgen bij Dhr. E.H.P. van den Boogaard (Hoofd Financiële Administratie), 040 - 2472605.
Voor vragen omtrent de arbeidsvoorwaarden of procedure kun je contact opnemen met Dhr. M.R.K. Bröcheler (HR-adviseur), tel. 040 - 2472055.

Meer informatie over DFEZ vind je op http://w3.tue.nl/nl/diensten/dfez/organisatie/.

Sollicitatie:
Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan kun je reageren door een motivatie en CV achter te laten op onze sollicitatiepagina.
De sluitingsdatum van de vacature is 14 mei aanstaande. Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten.

De eerste selectiegesprekken zijn gepland op 19 mei en 21 mei aanstaande.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten