maandag 27 april 2015

Customer Service Medewerker bij OSRAM Benelux B.V.Waar ga je werken
OSRAM is een toonaangevende lichtfabrikant in de wereld. Lampen, armaturen en verlichtingssystemen van OSRAM zijn de basis voor licht, sfeer, veiligheid en comfort. OSRAM is innovatief, heeft prachtige producten en is al jaren een wereldspeler op de verlichtingsmarkt. Als mondiaal actieve onderneming moedigen wij ook expliciet een maatschappelijk en ecologisch verantwoordelijk beleid over de hele wereld aan. OSRAM Benelux B.V. is verantwoordelijk voor de Marketing- en Sales activiteiten van het OSRAM concern in België, Nederland en Luxemburg. Bij het bedrijf werken circa 55 medewerkers. OSRAM Benelux B.V. kenmerkt zich door een bijzonder platte organisatiestructuur met een open en dynamische werksfeer en een no-nonsense mentaliteit.

Wij zijn voor minimaal een jaar op zoek naar een:


Customer Service Medewerker M/V


fulltime


Wat ga je doen als Customer Service Medewerker
Je maakt deel uit van een team van zo’n 10 personen die allemaal hun eigen taken hebben binnen de afdeling Customer Service. Jouw job zal gaan bestaan uit het te woord staan van onze relaties, vaak per telefoon, maar ook frequent per mail. Het kan daarbij gaan om orders, levertijden, productinformatie etc. Vooral het productinformatie gedeelte wordt alsmaar belangrijker binnen onze organisatie.
Daarnaast wordt er in het SAP R/3 en SAP CRM systeem gewerkt m.b.t. orderverwerking, opvolging van backorders, checken van levertijden, creatie van offertes en klachtenafhandeling.
De samenwerking tussen de buitendienst, de verkoopleiding en de afdeling Customer Service is een belangrijk element binnen jouw functie. Je bent onderdeel van een hecht team, met als doel onze klanten zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Je bent een onmisbare spil, maar bovenal een professional en een prettige collega!

Wat wordt van je verwacht
Je hebt een afgeronde middelbare commerciële en/of elektrotechnische opleiding. Een aantal jaren ervaring in een Customer Service omgeving is vereist. Daarnaast is affiniteit met techniek zeer belangrijk. Naast de Nederlandse taal is het beheersen van tenminste het Engels en het Frans een absolute must.
Tot slot heb je een uitstekende kennis van het Microsoft Office pakket (Word/Excel/Powerpoint/Outlook) en ervaring met SAP R/3.

Wie ben je
Qua persoonlijkheid denken we aan iemand met een no-nonsense mentaliteit. Je bent buitengewoon servicegericht en flexibel ten aanzien van taken. Initiatiefrijk, bezit een goed analytisch vermogen, zelfstandig, mondig, sociaal en goed in staat professionaliteit te handhaven in een dynamische en (soms) hectische omgeving. Werken binnen een internationaal team vind je plezierig. Goede contactuele eigenschappen en tot slot een uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid.

Sollicitatieprocedure
Je reactie voorzien van cv kun je achterlaten op onze sollicitatiepagina t.a.v. Monique Stanneveld of sturen naar monique.stanneveld@osram.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten