vrijdag 24 april 2015

Sales Consultant (Applicaties) bij CegekaMeer dan 3.000 medewerkers zijn al aan de slag binnen de Cegeka Groep. Vanuit Cegeka Nederland in Veenendaal ondersteunen we met meer dan 230 medewerkers onze klanten op ICT-gebied. De bedrijfsvoering van organisaties wordt met diverse diensten en producten ondersteund. Binnen Cegeka Nederland heerst een gezonde en prettige werkcultuur. De kernwaarden die bij onze cultuur horen zijn: Samenwerken, Betrokken, Vakkundig, Vernieuwend en Mensgericht. Door onze aanpak zien wij al jarenlang een duidelijk groei, waardoor we in 2014 de Trends Gazellen award hebben gewonnen.

Ter uitbreiding van ons team in Veenendaal zijn we op zoek naar een gedreven en professionele solution sales die zich vanuit onze divisie ‘Application Management’ richt op oplossingen op het gebied van applications voor onze klanten.

Sales Consultant (Applicaties)In deze rol ben je het commerciële aanspreekpunt voor potentiële klanten voor Cegeka Nederland en denk je als hoogwaardig gesprekspartner mee met de potentiële klant, waarbij je op een adviserende manier solide en creatieve oplossingen kunt aandragen en verkopen (consultative- selling). Je achterhaalt de business case voor digitaliseringsprojecten en bespreekt deze met de klant. Daarnaast kun je het eigene van de AGILE software ontwikkel methode uitleggen aan klanten.

Profiel
 • Je beschikt over een afgeronde HBO-opleiding (Commerciële richting is een pré);
 • Je hebt minimaal 5-8 jaar werkervaring met de positionering van oplossingen voor digitalisering, zoals documentenstromen, webapps, data integratie, app ontwikkeling en cloud ontwikkelingen en het je ervaring in het adviseren verkopen van outsourcing dienstverlening.
 • Je bent in staat het commerciële team aan te sturen gedurende het sales proces;
 • Uiteraard beschik je over goed ontwikkelde communicatieve vaardigheden en heb je van nature de “gun-factor”. Daarnaast ben je eager, resultaatgericht en sta je stevig in je schoenen.
 • Tot slot beschik je over een grote dosis humor en vind je het leuk om in een hecht en sales-driven team samen te werken.

Taken
 • Opbouwen van nieuwe potentiële relaties. Hierin contacteer en bezoek je de relatie, spot je kansen en stel je Cegeka en onze dienstverlening voor.
 • Het adviseren en meedenken met de relatie en het aandragen van de juiste oplossing. Onze slogan “van dichtbij meemaken” draag je uit waardoor consultative selling kan plaatsvinden.
 • Je zorgt voor een actieve opvolging van vragen van de prospect, zodat de klantenportfolio verder wordt uitgebouwd.
 • Je blijft op de hoogte van de laatste interne, maar ook externe ontwikkelingen, waardoor de relaties optimaal worden geholpen.
 • Door het uitschrijven van een dergelijke en kwalitatieve offerte zorg je er voor dat de relatie op maat wordt bediend.
 • Je zorgt er voor dat onze CRM systeem accuraat wordt bijgehouden.
 • Ontwikkelen van je eigen netwerk op strategisch niveau;
 • Verantwoordelijk voor het closen van contracten met klanten.

Aanbod
Naast uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Cegeka je een uitdagende functie in een professionele, stimulerende werkomgeving waar je alle ruimte krijgt om zelf mee te bepalen hoe je invulling geeft aan je werk.

Extra info
Als je meer over deze functie wilt weten, staat Djai van Nieuwenhoven (Recruiter), je graag te woord via D.vanNieuwenhoven@cegeka.nl. Je kunt online solliciteren via het sollicitatieformulier

Acquisitie nav deze vacature is niet gewenst


Trefwoorden: accountmanager, account manager, verkoop, verkoper, verkoopadviseur, verkoop adviseur, applications, IT, ICT, commercie, commercial, commercieel,


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten