donderdag 23 april 2015

Junior Online Marketeer bij Xebia“There is nothing in the world as powerful as an idea whose time has come.” - Onze nieuwste veelbelovende StartUp Stackstate ontwikkelt een innovatief B2B product met een enorm potentieel wereldwijd.Innovatieve hoogvliegers met een heilige autoriteitsmissie; wij als Xebia zijn met deze ingrediënten inmiddels gegroeid tot een toonaangevende high-end IT organisatie van ruim 500 medewerkers met vestigingen in Nederland, Frankrijk, de Verenigde Staten en India. Ondernemende professionals dus, georganiseerd in zelfstandige cellen, met een eigen thema, voorop- en vooruitlopend en alle op hun eigen-wijze verantwoordelijk voor de realisatie van onze gemeenschappelijke autoriteitsmissie.

Onze nieuwste veelbelovende StartUp Stackstate ontwikkelt een innovatief B2B product met een enorm potentieel wereldwijd en is daarbij ook de eerste in zijn soort. Deze door een team high-end developers gebouwde killer applicatie dient om complexiteit in grote IT-organisaties te beteugelen. De applicatie zal middels een schaalbaar internationaal verkoopmodel de wereld gaan betreden. Hiervoor zoeken we een:

Junior Online Marketeer Stackstate (m/v)Al tijdens je opleiding heb je begrepen dat online marketing het verschil kan maken bij het in de markt zetten en uitbouwen van een merk of product. Je hebt er geen probleem mee dat anderen je een digital marketing nerd noemen. Niemand heeft je er van weerhouden om te ontdekken en te leren met welke online middelen en kanalen je een doelgroep bereikt en je doelen realiseert. Je hebt die kennis al toegepast en je bent trots op de resultaten.
SEO, SEA, analytics, testen, optimaliseren, social media marketing, e-mail marketing, content marketing; je mag er ’s nachts voor wakker gemaakt worden. Maar nu ben je er klaar voor om echt te gaan bouwen. Aan de groei en het internationaal online vermarkten van een fantastisch software product en natuurlijk aan je eigen carrière. Samen met professionals in een klein team waarin jij de vrijheid krijgt om te laten zien dat jouw online marketing activiteiten het verschil maken.

Onze checklist:
 • Je hebt een relevante opleiding en beschikt over HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Uitvoerende ervaring als online marketeer, bij voorkeur in een B2B-omgeving;
 • Je weet hoe je doelgericht sociale media kanalen zoals Twitter, LinkedIn en YouTube, kunt inzetten.
 • Je kent de campagne mogelijkheden; Marketing tool savvy: Google Analytics, e-mail campagne software, test en optimalisatie, zoekmachine-optimalisatie (SEO);
 • Helemaal leuk als je beschikt over ervaring met CMS-, webinar-, en lead management systemen, gebruik van Photoshop, ervaring met content marketing;
 • Je schrijft pakkende correcte teksten in het Engels die goed gelezen en gedeeld worden en je weet hoe je tekstueel en visueel online publiek kunt verleiden;
 • Zelfstandig, proactief en initiatiefrijk; Hands-on mentaliteit, je bent gewend om met deadlines te werken en je komt afspraken na.

Daarnaast zijn we op zoek naar een nieuw collega met ambitie, passie, drive, leervermogen en de wil om samen te werken.

We bieden
We bieden je de ruimte om jouw expertise en persoonlijke vaardigheden ten volle kunt benutten en uitbouwen. Een unieke kans om de wereld te veroveren met een nieuw en uitdagend product.
 • Samen werken met professionals
 • Meegroeien in een internationale setting
 • Inspirerende werkomgeving en een ruim opleidingsbudget
 • De nieuwste MacBook en iPhone (of vergelijkbaar)
 • Een goed salaris en extra’s

Nieuwsgierig?
We vertellen je graag meer of nodigen je uit op een van onze events! Neem alsjeblieft contact op met Aila Albrecht (+31 6 158 90 277, aalbrecht@xebia.com).

Klik hier om te solliciteren.

Keywords: Marketing, Online Marketing, SEO, SEA, Analytics, Testen, Optimaliseren, Social Media Marketing, E-mail Marketing, Content Marketing, Twitter, LinkedIn, YouTube, Google Analytics, Photoshop

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten