woensdag 29 april 2015

Project Engineer bij Inventum BVIn haar ruim 100-jarig bestaan heeft Inventum BV zich ontwikkeld tot een vooraanstaande producent op het gebied van soorten ventilatie- en warmwatersystemen. Inventum heeft op dit terrein niet alleen een sterke positie in Nederland verworven, maar exporteert ook naar diverse landen over de gehele wereld. Het productportfolio van Inventum bestaat o.a. uit kokend water kranen, elektrische boilers, cv-boilers, warmtepompboilers , opslagvaten, ventilatiewarmtepompen en handelsartikelen.
Zoals het woord Inventum al impliceert, staat innovatie hoog in het vaandel.


Wegens uitbreiding zijn wij voor ons kantoor in Houten op zoek naar een enthousiaste, proactieve en organisatorisch sterke

Project Engineer

(FT)


De project engineer maakt deel uit van projectteams in diverse ontwikkeltrajecten. In deze functie draagt hij of zij de verantwoordelijkheid voor onder andere:
 • Ontwerpen van nieuwe producten volgens de juiste normen en regelgeving.
 • De selectie voor materialen en componenten die voldoen aan de laatste normen.
 • Het technisch inhoudelijk (laten) certificeren van onze producten.
 • Het begeleiden van de (internationale) certificeringtrajecten.
 • Het communiceren naar klanten met betrekking tot documentatie en kwaliteitsborging.
 • Het verzorgen van complete input t.b.v. de overdracht aan de interne organisatie.

Daarnaast is de project engineer verantwoordelijk voor het behouden van het complete overzicht van alle lopende certificeringtrajecten en fungeert hierbij ook als projectleider.
Belangrijk in deze functie is het op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen op het gebied van materialen en (drinkwater)regelgeving.

Profiel
Inventum is op zoek naar een project engineer met de volgende eigenschappen:
 • HBO+/WO denk- en werkniveau, verkregen door Werktuigbouwkunde of vergelijkbare technische studie.
 • Beschikt over vijf tot tien jaar aantoonbaar relevante (internationale) werkervaring in een technische omgeving en is toe aan een volgende stap in zijn/haar carrière.
 • Heeft kennis van certificeringtrajecten (op het gebied van drinkwater is een pré) en houdt ervan de (internationale) wet- en regelgeving tot op de bodem uit te zoeken.
 • Heeft een brede technische kennis en heeft aantoonbaar affiniteit met techniek (kennis van materiaalkunde is een pré).
 • Is zelfstandig, zelfsturend, accuraat en gedisciplineerd, heeft oog voor databeheer en datasourcing.
 • Is pragmatisch, gedreven, klant- en resultaatgericht.
 • Is stressbestendig en kan goed prioriteiten stellen, heeft een ‘sense of urgency’.
 • Is communicatief vaardig en heeft een sterke mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid in zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

De onderneming verwacht voor de komende jaren een sterke groei, met name internationaal. De project engineer moet hierin kunnen meegroeien. Een goede Engelse taalbeheersing is daarom een must.

Aanbod
Een dynamische baan in een turbulente, veranderende en groeiende technische omgeving, waarbij ruimte is voor persoonlijke ontwikkeling. Het nemen van initiatieven en verantwoording is in deze functie vanzelfsprekend.
De honorering in termen van primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden is marktconform en in overeenstemming met de zwaarte van de functie en mede afhankelijk van opleiding en ervaring, conform CAO Metalektro.

Geïnteresseerd?
Uw sollicitatie (motivatie en CV) kunt u richten aan: Carmen Bruinsma, Hoofd Personeel & Organisatie via onze sollicitatiepagina Voor meer informatie betreffende de functie kunt u contact opnemen via 030-274 84 31.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: projectengineer, engineer
HBO, WO, techniek, technisch


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten