dinsdag 21 april 2015

Filiaalmanager bij Emté SupermarktenFiliaalmanager


met passie voor food


Als filiaalmanager, supermarktmanager, ben je het gezicht voor onze klanten en de medewerkers van onze EMTÉ winkel in Sint Willebrord. Je bent eindverantwoordelijk voor de doelstellingen van de winkel en je geeft leiding aan een team van circa 50 medewerkers waarvan 18 vaste krachten.

Wat ga je doen:
  • Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan de doelstellingen aangaande omzet en klanttevredenheid waarbij je de formule van EMTÉ uitdraagt. Hiermee lever
  • je een waardevolle bijdrage voor de organisatie;
  • Je werkt zelfstandig en je krijgt de kans om met een team enthousiaste mensen samen te werken;
  • Je krijgt de mogelijkheid om te werken met de dagelijkse operatie in de winkel waarbij je er voor zorgt dat kosten, orde, netheid en veiligheid gewaarborgd zijn; je kunt op al deze verschillende terreinen vaardigheden ontwikkelen;
  • Daarbij zorg je voor een optimale kwantitatieve en kwalitatieve personele bezetting afgestemd op de goederen en klantenstroom.

Werken bij de lekkerste supermarkt van Nederland?
  • Wij zoeken een filiaalmanager die met zijn teamgenoten samen wil werken aan het behalen van de doelstellingen;
  • De kandidaat die we zoeken beschikt over uitstekende leiderschapsvaardigheden. We verwachten van jou dat je initiatief toont en je in zal zetten om het gezicht te worden van de EMTÉ winkel in Sint Willebrord;
  • Wij zijn op zoek naar mensen die zich voortdurend willen ontwikkelen en hun potentieel willen vergroten;
  • De kandidaat die we zoeken is samen met anderen enthousiast aan het werk om succesvol te zijn. Jij weet het beste uit mensen te halen. Je weet de juiste balans te vinden tussen het productief inzetten van routines en inspelen op ad-hoc situaties en/of creatieve impulsen van de medewerkers;
  • En als laatste ben jij een echt organisatietalent!

Competenties:
Je beschikt over de volgende competenties: Klantgericht samenwerken, resultaatgericht werken, initiatief nemen, aansturen van anderen, commercieel handelen, communiceren.
Kom jij ook werken bij één van onze gezellige en gewoon lekkerste supermarkten?

Interesse?
Ben jij die Vestigingsdirecteur die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Recruiter Linda Elderkamp op telefoonnummer 06 - 53989108. Wil je aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure bel dan met 0413 - 370929.

In onze 130 winkels staan heerlijke producten, vakmanschap en persoonlijke service centraal. EMTÉ kan zich, als onderdeel van de Sligro Food Group, onderscheiden door véél aandacht voor topkwaliteit versproducten. Hierbij staan onze 6.000 medewerkers iedere dag met veel plezier voor onze klanten klaar. En deze kwaliteit wordt ook nog eens geboden tegen prijzen die lager liggen dan bij de meeste supermarkten.

EMTÉ maakt onderdeel uit van Sligro Food Group kijk voor meer info op www.sligrofoodgroup.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten