vrijdag 24 april 2015

Suppy Chain Planner bij Wehkamp.nlWehkamp.nl is al jaren het grootste en meest toonaangevende online warenhuis van Nederland. Met een unieke en brede mix van actuele en smaakvolle merken biedt wehkamp.nl de Nederlandse consument een actueel en verrassend assortiment van meer dan 180.000 producten verdeeld over Mode, - Huis, Tuin & Do It Yourself, - Elektronica, Entertainment & Huishoudapparatuur, - Sport & Vrije Tijd en Beauty & Wellness Jaarlijks resulteert dit in ruim zeven miljoen zendingen, die op afspraak snel en betrouwbaar thuisbezorgd worden.

Bij wehkamp.nl lopen we elke dag tegen mooie uitdagingen aan, omdat we de ambitie hebben om in Nederland het meest toonaangevende online warenhuis te blijven. Hiervoor zijn we continu op zoek naar toptalenten die ons ‘world league’ team komen versterken. Want ons succesverhaal is mede te danken aan mensen die iedere dag met passie en toewijding werken om werelds beste e-commerce ervaring te creëren voor onze klanten.

Supply Chain PlannerVacatureomschrijving:
In de functie van Supply Chain Planner in de category Beauty & Wellness ben je de ketenregisseur. Je levert input aan de inkoper en je bent mede vertegenwoordiger van wehkamp.nl bij leveranciers. Je bent verantwoordelijk voor de forecasting en plaatst orders bij leveranciers op basis van de forecast, sales en voorraad op SKU-niveau. Je stemt planningen, orders, binnenkomsten af met de leveranciers. Tevens initieer je activiteiten, zowel interne als met leveranciers, door het verhogen van de voorraadbeschikbaarheid en het verlagen van de kosten. Je bewaakt de leverprestaties van leveranciers (levertijd, leverbetrouwbaarheid, procedures, etc.) en initieert acties voor verbetering hier van.

Pluspunten:
 • veelzijdige category
 • afwisselende functie voor iemand die graag met cijfers werkt en commercieel is ingesteld
 • een uitdagende rol voor een teamplayer

Functie eisen:
Wij zijn op zoek naar de beste planner in de markt. Je hebt relevante, afgeronde WO-opleiding. Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soort gelijke functie. Je bent ervaren met logistieke processen (inbound, outbound en voorraadbeheer) en hebt begrip van forecasting processen. Je bent analytisch. Je bent commercieel en een volwaardige gesprekspartner voor leveranciers. Je bent een teamplayer die verschillende belangen kan afwegen en goed kan samenwerken. Je staat voor een excellente uitvoering.

Ons aanbod:
Als toptalent binnen wehkamp.nl kom je in een ‘world league’ team van e-commerce experts die je graag willen inspireren en je bij je persoonlijke groei willen ondersteunen. Je leert wat het is om bij een top e-commerce speler te werken en je bent direct betrokken bij laatste online ontwikkelingen.

Daarnaast zijn we bij wehkamp.nl heel helder en duidelijk over onze arbeidsvoorwaarden. We bieden een compleet & actueel aanbod, passend bij het grootste online warenhuis van Nederland.

In dat complete aanbod zit:
 • een passend salaris
 • 8,5% vakantiegeld
 • een ruim aantal vakantiedagen
 • prima reiskostenvergoeding
 • goede pensioenopbouw
 • een vaste eindejaarsuitkering van 2%
 • een winstdelingsregeling en in sommige functies ook een prestatie afhankelijke bonus, mogelijkheden voor een korting op diverse verzekeringen
 • en daarnaast voor alle medewerkers een interessante personeelskorting op bijna het gehele assortiment van wehkamp.nl!

Ook heb je de mogelijkheid om je arbeidsvoorwaarden uit te ruilen. Je kunt dan extra verlofdagen bijkopen of je salaris verhogen door verlofdagen te verkopen, maar je kunt ook deelnemen aan het fietsplan. Best een goed aanbod, toch?!

Daarnaast laten we als gecertificeerde Top Employer duidelijk zien dat we de ontwikkeling van medewerkers een top prioriteit vinden en we talenten koesteren. We bieden mogelijkheden voor opleidingen die noodzakelijk en belangrijk zijn in je functie én opleidingen in het kader van je ontwikkeling en carrièrepad.

Solliciteren
Solliciteer via onze sollicitatiepagina, o.v.v. Supply Chain Planner.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten