vrijdag 24 april 2015

Medewerker bediening m/v bij Restaurant Hofstede MeerzigtWe zijn er super trots op te kunnen melden dat we op de 95e plaats in de Top100 van Lekker 2015 staan!


Restaurant Hofstede Meerzigt is gelegen midden in het Hollandse polderlandschap aan de rand van Zoetermeer.

In de voormalige wagenschuur naast de boerderij zit ons restaurant, geopend voor lunch en diner. Daarnaast beschikken we over een prachtige grote zaal, vooral bekend als trouwzaal. Verder wordt deze zaal gebruikt voor recepties, vergaderingen, feesten of productpresentaties.

Het restaurant heeft een internationale keuken waar uitsluitend gewerkt wordt met verse en seizoensgebonden producten.

Restaurant Hofstede Meerzigt te Zoetermeer heeft een vacature voor een

Medewerker bediening m/v

fulltime


Functieomschrijving Medewerker bediening:
Wij zoeken een professionele, gastgerichte en positief ingestelde collega. Je bent een ware gastheer/gastvrouw met een representatief voorkomen. Je hebt een gedegen productkennis en daarnaast kennis van en interesse in wijn en wijnspijscombinaties. Je ontvangt onze gasten, verzorgt de bediening in het restaurant en hebt oog voor detail en een hands-on mentaliteit.

Wij vragen:
Je hebt ongeveer 3 jaar ervaring in een de bediening in een restaurant. Je bent enthousiast, je houdt van aanpakken, je hebt een flexibele houding en je bent in bezit van eigen vervoer.

De beloning voor deze functie is conform Horeca cao en afhankelijk van je ervaring.

Interesse?
Ben jij de collega die we zoeken? Laat dan je motivatie met curriculum vitae achter via onze sollicitatiepagina t.a.v. Sermad Wartan.

Voor vragen kun je contact opnemen via het telefoonnummer 079-3515902.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Trefwoorden: Horeca, bediening, Restaurant, F&B, Food & Beverage, Horeca vacatures, vacature Zoetermeer, vacature Zuid-Holland
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten