donderdag 30 april 2015

Technisch Enterprise Architect bij SNS Bank N.V.SNS Bank NV heeft voor haar vestiging in Den Bosch een vacature voor een


Technisch Enterprise ArchitectJouw werkzaamheden zijn als volgt:
Als Technisch Enterprise Architect ben je verantwoordelijk voor het opstellen en uitwerken van de technische en beleidsmatige aspecten van de Security en Infrastructuur Architectuur. Je stelt het beleid op, zorgt er voor dat het in de organisatie wordt geaccepteerd en controleert of het ook wordt uitgevoerd. Je bent gedreven, klantgericht, met gedegen ICT kennis, ervaring in de financiële dienstverlening en met excellente kennis op het gebied van infrastructuur, applicatie- en security architectuur. Je bent een ketenregisseur, een gesprekspartner en deelt graag je kennis (o.a. via presentaties). Je bent een visionair op het gebied van business/IT-'alignment', hebt een scherp analytisch vermogen en beschikt over zeer goede communicatieve vaardigheden en de praktijkervaring om deze, op alle niveaus in de organisatie, toe te passen. Je beschikt over de competenties om, op jouw expertisegebieden, de rol van ‘trusted advisor’ in te kunnen vullen voor onze interne ‘klanten’.

Wij vragen
 • Afgeronde HBO/WO opleiding, bij voorkeur IT gerelateerd.
 • Aantoonbare kennis van het vakgebied Architectuur (Archimate, TOGAF).
 • Expert op het gebied van Security en Infrastructuur Architectuur, i.c. van grootschalige infrastructuuromgevingen (e.g. Windows, Unix en ICT netwerken) en hun beheer, beveiligings-, load- en performance aspecten.
 • Minimaal 5 jaar ervaring met Architectuur in complexe, bij voorkeur financiële, omgevingen.
 • Organisatiesensitiviteit: gewend om zijn/haar weg te vinden in grote bedrijven.
 • Zeer goede verbale en schriftelijke communicatieve vaardigheden
 • Zelfstandige én gedreven teamspeler met een sterke persoonlijkheid.
 • Een goed conceptueel denkvermogen.
 • Kennis van producten, diensten en governance van een financiële instelling is een pre.

Competenties:
 • Je bent een visionair op het gebied van Infrastructuur Architectuur en verdiept jezelf in de behoeften van gebruikers en interne ‘klanten’
 • Je bent zeer goed in het doorvertalen van visie en strategie naar concrete architectuur.
 • Je werkt graag samen met collega’s in jouw expertisegebieden Architectuur, Security en Infrastructuur en je hebt impact en overtuigingskracht waar nodig.
 • Je bent goed in plannen, overzicht houden en zorgt ervoor dat initiatieven niet alleen ingezet maar ook opgeleverd worden.
 • Je bent pragmatisch en gericht op een heldere besluitvorming.
 • Je leidinggevende stijl is coachend, passend bij het professionele niveau van je collega’s.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie die werkt op basis van Het Nieuwe Werken, waar je veel eigen verantwoordelijkheid krijgt.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

IT & Change
De afdeling Architectuur maakt deel uit van het bedrijfsdeel IT & Change, hét IT- en veranderbedrijf van SNS Bank N.V., verantwoordelijk voor alle IT-dienstverlening binnen SNS Bank N.V. Als IT-professional bij SNS Bank N.V. verbeter je de informatievoorziening voor onze bedrijfsvoering. Samen met je collega’s houd je de kwaliteit van onze IT-afdeling structureel op een hoog niveau. We werken in vaste, zelfsturende teams en volgen nieuwe ontwikkelingen op de voet. IT is een belangrijke speler in de ontwikkelingen die we doormaken en de manier waarop we onze klanten willen bedienen.

Architectuur functie SNS Bank NV
De centrale positionering van de diverse architectuurfuncties, business, informatie en technische architectuur, maakt dat Architectuur hét organisatiedeel is dat integraliteit, overzicht en inzicht heeft en biedt, zowel horizontaal (over volledige ketens als verticaal (van organisatie via processen, informatie en applicaties naar infrastructuur v.v.). Architectuur geeft hier o.a. invulling aan door, de (door-)vertaling van strategie naar (periodieke updates van) roadmaps t.b.v. het richting geven aan het veranderportfolio van SNS Bank N.V., de realisatie van IT beleid en Meerjarenplan voor het ITC domein, het vaststellen van architectuurkaders (principes, referentie architecturen, blauwdrukken, project start architecturen) t.b.v. implementatie van verandering in programma’s en projecten en het periodiek uitvoeren van LCM/ACM werkzaamheden ter bewaking van de fitheid, geschiktheid en duurzaamheid van het applicatie- en infrastructuurlandschap.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken. Laat je motivatie en cv achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marjolein Bovens-Wisse, Senior Recrutier, 06-22044638. Voor meer informatie over de vacature kun je contact opnemen met John Hendriks, Afdelingsmanager IT & Change Architectuur, 06-20111587.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten