woensdag 29 april 2015

Assistent Projectleider bij MetaglasMetaglas BV maakt glasconstructies zoals ramen, deuren, puien, loketten en balkonafscheidingen. Transparante oplossingen zoals wij dat noemen. En daarin gaan wij verder dan andere leveranciers. Ieder product wordt door ons zelf bedacht, geproduceerd en gemonteerd. Dat is mogelijk dankzij een team van 80 professionele en enthousiaste collega’s. Echte vakmensen. Zij zorgen er steeds voor dat wij verder gaan.

Wij zijn op zoek naar een:

Assistent ProjectleiderJij wordt als assistent projectleider verantwoordelijk voor de technische begeleiding van onze projecten. Van het begin tot eind. In overleg met de projectleider bereid je alle projecten voor. Je hebt contact met opdrachtgevers en voor inkopen met leveranciers. Tevens ben je verantwoordelijk voor de informatievoorziening naar diverse afdelingen zoals tekenkamer, productieafdeling en montage.

Jij bent een echte regelneef met een HBO opleiding (werktuig)bouwkunde. De opleiding technische bedrijfskunde is ook een optie, maar moet dan wel een vervolg zijn op de opleiding MBO (werktuig)bouwkunde. Je hebt ruime ervaring met het computerprogramma Excel en een ERP systeem (wij gebruiken Navision). Technisch tekenen is noodzakelijk. Het is belangrijk dat je doorzettingsvermogen hebt en houdt van een uitdaging. Daarnaast heb je goede communicatieve vaardigheden, teamgeest en ben je stressbestendig: Je kunt dus onder druk presteren.

Jij krijgt een leuke en gevarieerde functie met veel zelfstandigheid. Je ontvangt een goed salaris. Daarnaast bieden wij volop mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

Wij gaan verder. Dat is ons motto. Wil jij ook verder en heb je interesse? Laat dan je CV met motivatie achter op onze sollicitatiepagina t.a.v. Loes Klooster. Een assessment kan onderdeel zijn van onze selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten