donderdag 30 april 2015

Data Analist bij Slachtofferhulp NederlandEen kei in data?
Word Data Analist in Utrecht


Slachtofferhulp Nederland helpt als krachtige ketenpartner en met dienstverlening op maat, slachtoffers op juridisch, praktisch en psychosociaal gebied na een misdrijf, verkeersongeluk of calamiteit. Daarnaast treedt Slachtofferhulp Nederland zowel in de politiek als in de media op als belangenbehartiger van slachtoffers.

Bij Slachtofferhulp Nederland werken ruim 1300 vrijwilligers en circa 450 betaalde medewerkers. De dienstverlening vindt plaats in drie landelijke divisies: juridische dienstverlening, aanmelding & algemene dienstverlening en programma’s & innovaties. Het landelijk kantoor is in Utrecht gevestigd.

Slachtofferhulp Nederland is volop in beweging. Sinds begin 2014 is er sprake van een herziene organisatiestructuur met functioneel inhoudelijke divisies. In het meerjarenbeleidplan 2013-2016 zijn de ambities en plannen voor de komende jaren vastgelegd, gericht op het leveren van kwaliteit aan slachtoffers en het bieden van hulp op maat. We zetten sterk in op kwaliteitsverbetering, zowel intern als in de samenwerkingsrelaties met onze ketenpartners.

Data Analist32 uur per week
Standplaats Utrecht


De functie
De Data Analist is werkzaam bij de afdeling informatievoorziening. Deze afdeling opereert op het snijvlak tussen de primaire bedrijfsprocessen en ICT. De Data Analist is verantwoordelijk voor het functioneel beheer van een deel van de applicaties t.b.v. de informatievoorziening, voert interne projecten uit of neemt deel aan projecten waarbij de inbreng van ICT nodig is. Je werkt daarbij nauw samen met collega’s uit andere afdelingen.

Voornaamste verantwoordelijkheden:
 • Het verzamelen en rubriceren van wensen van de gebruikersorganisatie ten aanzien van de informatievoorziening en het vertalen daarvan naar functionele eisen voor informatie-applicaties.
 • Het (laten) ontwikkelen, leveren en beheren van toepassingen voor klant- en managementrapportages.
 • Het opzetten en in stand houden van het functioneel beheer, gebruikersbeheer en releasebeheer van informatie-applicaties.
 • Controleren van de juistheid en consistentie van de data binnen de bij Slachtofferhulp Nederland gebruikte registratiesystemen en informatieapplicaties en daarover rapporteren aan het operationele proces, de leverancier en de afdeling kwaliteit.
 • Het in ontwikkeltrajecten vervullen van de projectleidersrol.
 • Aansturen van leveranciers (regiefunctie) bij ontwikkeling van informatieproducten, zoals dashboards, rapportages, modellen alsmede het vervullen van de service management rol.
 • Het ondersteunen van de Beleidsadviseur informatie-analyse bij de keuze en het gebruik van technieken voor het bewerken van data.

Functie-eisen
 • Een relevante afgeronde HBO opleiding (informatiekunde).
 • Meer dan drie jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Uitgebreide ervaring in het werken met gangbare databases (in ieder geval SQL Server.
 • Uitgebreide ervaring met BI tools, bij voorkeur Qlikview.
 • Je bent resultaatgericht, accuraat, proactief, organisatiesensitief, analytisch sterk en je hebt een goed cijfermatig inzicht.
 • Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend, zowel in woord als geschrift en de Engelse taal op passief niveau.
 • Ervaring met (online) data analysetools is een pre.

Arbeidsvoorwaarden
De CAO Welzijn & Maatschappelijke Dienstverlening is van toepassing. Wij kennen een vaste eindejaarsuitkering en flexibele werktijden. Het salaris bedraagt, afhankelijk van ervaring, minimaal € 2.583,- en maximaal € 3.771,- bruto per maand (schaal 9) bij een fulltime dienstverband (36 uur). benoeming vindt in eerste instantie plaats voor de periode van 1 jaar. Een voortzetting van het dienstverband behoort daarna tot de mogelijkheden.

Interesse?
Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met het Hoofd Bedrijfsvoering Marieke van der Valk, via telefoonnummer 030-2340116. Met algemene vragen betreffende de werving en selectie kan je terecht bij de afdeling Personeel & Organisatie, 030-2340116.

Graag ontvangen wij je sollicitatie uiterlijk 25 mei 2015 via de sollicitatiepagina van onze website.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Data Analyse, Data-analyse, Informatie Analyse, Informatie-Analyse, Functioneel Beheer, Functioneel Beheerder, Informatiekunde, Informatica, SQL, Qlikview

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten