woensdag 22 april 2015

Assistent Accountant bij Witlox Van den BoomenWitlox Van den Boomen adviseert over de volle breedte op het gebied van accountancy, fiscale, juridische, corporate finance en HR-vraagstukken. Vanuit vestigingen in Rosmalen en Waalre werken meer dan 320 professionals nauw samen aan geïntegreerde adviezen.

In de afgelopen 60 jaar is Witlox Van den Boomen, gevestigd in Zuid-Nederland, uitgegroeid tot een sterke multidisciplinaire adviesorganisatie, die gespecialiseerde dienstverlening aanbiedt aan ondernemers. Tot onze klanten behoren, naast talrijke Brabantse familiebedrijven, ook diverse nationale en internationale, middelgrote en grote ondernemingen. Wij zijn trots op onze relatie met vele familiebedrijven. De persoonlijke zorg, servicegerichtheid en oplossingsgerichte no-nonsense aanpak zit daardoor in de genen van onze organisatie.

Voor de controlepraktijk of samenstelpraktijk in Waalre/Rosmalen hebben wij meerdere vacatures voor de functie van:

Assistent Accountant


(0-5 jaar ervaring)


Wat ga je doen?
Als Ervaren Assistent Accountant word je binnen ons kantoor direct nauw betrokken bij de werkzaamheden voor onze klanten binnen het MKB, met name (internationale) familiebedrijven. Binnen de controlepraktijk worden de jaarrekeningen veelal door de klant opgesteld en ben je onder begeleiding van een opdrachtleider, actief in het controleren van de cijfers (interim- én balanscontrole), het beoordelen hiervan en het komen tot verbeteringsvoorstellen. Je wordt betrokken bij bijzondere (deel)opdrachten en hebt al snel direct contact met klanten. Je krijgt inzicht in alle facetten van de bedrijfsvoering waardoor je zaken in hun onderlinge samenhang kunt zien. Je werkt samen met andere disciplines waaronder belastingadviseurs, HR-adviseurs en juridische adviseurs. Je wordt getraind en actief betrokken bij advisering in fiscaliteiten en daarmee ingezet in andere disciplines. Je neemt tevens deel aan diverse overlegvormen, zoals het vaktechnisch overleg.

Wij vragen
Je hebt je HBO- en/of WO-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond en bent studerende voor je opleiding tot AA en/of RA. Affiniteit met het Midden- en Kleinbedrijf is een pré. Eigenschappen zoals enthousiasme, gedrevenheid, kwaliteitsgericht, analytisch ingesteld en pro-actief zijn op jou van toepassing. Je beschikt daarnaast over goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en hebt de gedrevenheid om te werken aan je verdere persoonlijke ontwikkeling.

Witlox Van den Boomen biedt
Wij bieden je een informele en professionele werkomgeving. Je zult deel uitmaken van een team waarbij wij er op gericht zijn om je op vaktechnisch en persoonlijk vlak verder te ontwikkelen. Tevens zijn we in staat om een prima invulling te kunnen geven aan medewerkers met carrière-ambities. Met een uitgebreid pakket aan studiefaciliteiten op vaktechnisch gebied en via vaardigheidstrainingen wordt je persoonlijke ontwikkeling verder gestimuleerd. Je zult deel uitmaken van het accountantsteam, dat in totaliteit uit circa 140 professionals bestaat, verdeeld over twee vestigingen. Salariëring en overige arbeidsvoorwaarden zijn prima in overeenstemming met de geboden functie.

Reageren en contractinformatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jolanda de Wit, P&O-Adviseur, tel. 040-221 83 28. We brengen je, indien gewenst, ook in contact met een directe collega. Wil je direct solliciteren? Reageer dan via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten