vrijdag 24 april 2015

Technisch beheerder bij Technische Universiteit Eindhoven (TU/e)De Technische Universiteit Eindhoven (TU/e) heeft een vacature voor:


Technisch beheerder


(1.0 fte)
bij Dienst Huisvesting


Dienst Huisvesting is verantwoordelijk voor de totale vastgoedontwikkeling en het beheer van alle gebouwen, installaties, infrastructuur en terreinen op de universiteitscampus. Daarnaast heeft Dienst Huisvesting een adviserende rol naar de faculteiten en diensten op huisvestingsgebied en is er sprake van een klant-opdrachtgever-relatie voor huisvestingsprojecten. Dienst Huisvesting kent drie afdelingen: Beheer en Onderhoud, Vastgoed en het Projectbureau. Daarnaast wordt Dienst Huisvesting ondersteund door de stafafdelingen Bedrijfsbureau en Controlling.

De afdeling Beheer en Onderhoud is verantwoordelijk voor het gebruiksgereed vastgoed en draagt zorg voor het beheer en onderhoud van de gebouwen, terreinen en infrastructuur. De afdeling is hiervoor met de leveranciers een samenwerkingsovereenkomst “Ondernemend Samenwerken” aangegaan. Deze ambitieuze keuze verlangt stappen naar een regieorganisatie. De integrale aanpak van de gebouwen en de keten optimalisatie (Klant – Dienst Huisvesting - leverancier) hebben de prioriteit. Voor de afdeling beheer en onderhoud zijn wij opzoek naar een technisch beheerder op het gebied van het werktuigbouwkundig onderhoud.

Taken:
Als Technisch Beheerder vervul je twee rollen enerzijds de coördinatie “planbaar en niet planbaar werktuigbouwkundig onderhoud” en anderzijds het operationeel beheer van een aantal gebouwen. De Technisch Beheerder vervult o.a. de volgende taken:
 • Voert de regie over het planbaar (PO) en niet planbaar (NPO) onderhoudsproces;
 • Koopt in, geeft opdracht en handelt financieel het PO en NPO proces af;
 • Voert overleg met de leverancier over het instant houden van de werktuigbouwkundige installaties;
 • Beperkt de impact van de storingen voor het primaire proces van de TU/e;
 • Handelt kleine klant vragen van de klant af;
 • Monitort de planning per gebouw;
 • Levert een bijdrage aan de handhaving van de vergunningen;
 • Legt verantwoording af aan de accountmanager.

Verder wordt van de Technisch Beheerder verwacht dat die een bijdrage levert aan het ondernemend samenwerken met de leveranciers d.m.v. goede communicatieve vaardigheden en onderhandelingsvaardigheden. Een bijdrage levert aan de integrale benadering van de gebouwen d.m.v. afstemming met klant en leverancier, een bijdrage levert aan beheerplannen en het opzetten van een integrale planning.

Gewenst Profiel:
 • Wij zijn op zoek naar een kandidaat met een opleiding op HBO niveau op het gebied van werktuigbouwkunde en dan met name gebouw gebonden HVAC installaties.
 • Je bent instaat ideeën en informatie helder op schrift te stellen, rekening houdend met de doelgroep, zodanig dat de boodschap overkomt en wordt begrepen.
 • Je bent sterk in communicatie, onderhandelen, klant gerichtheid en samenwerken.
 • Vaardigheid, dan wel bereidheid zich eigen te maken, in SharePoint, Planon, BIM.

Arbeidsvoorwaarden:
Het betreft een fulltime functie. De functie is afhankelijk van kennis en ervaring ingedeeld in schaal 8 / 9 van de CAO Nederlandse Universiteiten (minimaal €2.359,- en maximaal € 3.561,- bruto per maand op basis van een fulltime aanstelling). Daarnaast heb je recht op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een ABP-pensioen, 41 verlofdagen bij een 40-urige werkweek, een vaste 13e maand (8,3%), zeer uitgebreide sportfaciliteiten en kinderopvang op de campus. Het betreft een dienstverband voor één jaar met de intentie om bij goed functioneren en ongewijzigde economische omstandigheden het dienstverband te verlengen. Overwogen kan worden de aanstelling via Euflex te laten verlopen.

Informatie:
 • Meer inhoudelijke informatie over de functie je krijgen bij R. van Nattem, Afdelingshoofd Beheer en Onderhoud telefoon 040 - 247 2775.
 • Voor vragen omtrent de arbeidsvoorwaarden kun je contact opnemen met de heer M.R.K. Bröcheler, adviseur Personeel & Organisatie, tel. 040 - 247 2055.

Meer informatie over Dienst Huisvesting vind je hier.
Voor meer informatie over het TU/e Science Park, klik hier.

Sollicitatie
Ben je geïnteresseerd in deze vacature dan kun je reageren door je motivatie en CV achter te laten op onze sollicitatiepagina.
De sluitingsdatum van de vacature is 17 mei 2015. Interne kandidaten gaan voor op externe kandidaten.

De selectiegesprekken vinden plaats in de week van 25 mei 2015.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten