dinsdag 21 april 2015

Lease Adviseur (M/V) bij Broekhuis LeaseBroekhuis Lease is een ervaren autoleasemaatschappij en beheert circa 5.000 leasecontracten. Al meer dan 30 jaar bewijzen wij onze kwaliteiten aan het midden en kleinbedrijf. Onze klantgerichte dienstverlening, onze flexibiliteit en echte betrokkenheid leiden al jaren tot een hoge mate van klanttevredenheid. Onze 25 enthousiaste en gemotiveerde medewerkers staan hier dagelijks voor garant. Voetjes op de vloer en een no-nonsensebeleid kenmerken onze organisatie.

Broekhuis Lease maakt onderdeel uit van Broekhuis Holding, waarbinnen meer dan 45 werkmaatschappijen en ca. 1.000 medewerkers actief zijn. De totale organisatie bestaat naast Broekhuis Lease uit 38 dealerbedrijven van de merken Opel, Peugeot, Volvo, Skoda, Ford, Seat, BMW, MINI en Hyundai, 7 schadeherstelbedrijven, een bedrijfswagen inrichtingsspecialist en een assurantiekantoor.

Voor Broekhuis Lease, gevestigd te Harderwijk, zijn wij op zoek naar een


Lease Adviseur (M/V)De functie:
Als lease adviseur speel je een belangrijke rol op de commerciële binnendienst afdeling van Broekhuis Lease. Je beheert op een zeer proactieve wijze de bestaande relaties waarbij je de klant ontzorgt, adviseert en alle operationele zaken regelt en intern afstemt. De berijders ondersteun je op vakkundige wijze om te komen tot de beste autokeuze. Slimmer zijn, alternatieven bedenken, de klant verrassen, doorzetten en niet opgeven, maar vooral ook plezier hebben in de wedstrijd die je speelt.

We zoeken dus géén winkeloppasser maar een echte ondernemer die het leuk vindt om het maximale uit nieuwe kansen te halen en onze relaties steeds weer te verrassen.

Wij zoeken iemand:
  • met een afgeronde MBO/HBO opleiding Commerciële Economie of IVA A/HBO;
  • met minimaal 3 jaar werkervaring (beschik je over kortere werkervaring; overtuig ons dan!);
  • die commercieel gedreven is met een winnaars-mentaliteit;
  • die graag in een hectische omgeving werkt;
  • die begrijpt wat klantvriendelijkheid inhoudt en het verschil weet te maken;
  • die zich thuis voelt in een no-nonsense omgeving.

Verder hechten we veel waarde aan een prettige collegiale instelling. Belangstelling voor en affiniteit met auto’s is een must.

Broekhuis Lease biedt:
Wij bieden een zelfstandige en afwisselende baan in een kwaliteitsbewuste organisatie. Je collega’s zijn gemotiveerde en kundige medewerkers en zorgen dagelijks voor een prettige werksfeer. Verder biedt Broekhuis Lease goede arbeidsvoorwaarden.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en durf je deze uitdaging aan, neem dan contact met ons op en motiveer je belangstelling!

Voor vragen kun je contact opnemen met Sanne Heij (management assistente), telefoonnummer 0341-751103.

Je reactie kun je richten aan Broekhuis Holding B.V., t.a.v. afdeling personeelszaken (o.v.v. Lease-adviseur), via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten