woensdag 29 april 2015

Accountmanager Binnendienst voor de Duitse markt (Vertriebsmitarbeiter) m/v bij Belu B.V.Superdots BV is onderdeel van Belu: Een groeiende handelsonderneming in lijmproducten voor o.a. de grafische en mailingbedrijven waarbij onze adviesfunctie een belangrijke rol speelt in het geheel. Naast directe verkoop in Nederland en Duitsland hebben wij een dealernetwerk in diverse Europese landen.

Wegens groei van onze organisatie en ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een:

Accountmanager Binnendienst voor de Duitse markt (Vertriebsmitarbeiter) m/v

40 uur per week


Wat ga je doen?
Als accountmanager binnendienst ben je verantwoordelijk voor het creëren van new business. Telefonisch benader je potentiële klanten om onze producten op een proactieve wijze aan de man te brengen. Je werkt zelfstandig aan het uitwerken van offertes en begeleidt het gehele proces tot en met het afsluiten van de order. Je bent niet bang om telefonisch de figuurlijke deuren in te trappen. Ook onderhoud en bestendig je de relatie met bestaande klanten (eindgebruikers) en verwerk je de administratie in een CRM systeem. Vanuit onze vestiging in Alkmaar zul je contact hebben met bedrijven uit de grafische-, direct mail-, fulfilment-, marketing- en verpakkingsindustrie op met name de Duitse markt.

Binnen Belu heerst een informele sfeer; je krijgt een grote mate van zelfstandigheid in de uitvoering van werkzaamheden en bovendien de ruimte om initiatieven te nemen en je eigen ideeën uit te dragen.

Opleiding en ervaring:
Voor deze functie is het vereist dat je minimaal een MBO opleiding in een commercieel/technische richting succesvol hebt afgerond. Tevens beschik je over enige jaren vergelijkbare commerciële werkervaring en aantoonbare ervaring in de telefonische – new business – verkoop. Outbound bellen en cold calling zijn zaken die vanzelfsprekend voor je zijn.

Wie ben je:
Voor deze functie zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste collega met een ondernemende instelling. Je bent goed in het opbouwen en onderhouden van de relatie met klanten maar ook met de directe collega’s. Je hebt een uitstekende beheersing van de Duitse en Nederlandse taal in woord en geschrift. Als je een native speaker van de Duitse taal bent is dat zeker een pré. Je bent van nature proactief en kunt goed zelfstandig werken. Verder is het van belang dat je initiatiefrijk en commercieel gedreven bent en affiniteit hebt met ICT.

Wat bieden wij?
Superdots B.V. biedt naast het werken in een prettige informele werksfeer, goede secundaire arbeidsvoorwaarden, een prima salariëring en een beloning naar meetbaar resultaat.

Reageren op de vacature Accountmanager Binnendienst / Vertriebsmitarbeiter?
Stuur of e-mail je schriftelijke reactie, voorzien van een cv via onze sollicitatiepagina.
Superdots B.V., t.a.v. de heer L. Berger, Otterkoog 99 b, 1822 BX Alkmaar

Voor vragen over deze vacature of de procedure kun je contact opnemen met Bart van Oosten, telefonisch: 06-53691673.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Vacature Accountmanager, vacature technisch accountmanager, sales, verkoop, accountmanagement, vacature Noord-Holland, vacature Alkmaar
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten