dinsdag 28 april 2015

SHE Coördinator bij Hessing ZwaagdijkSuperverse groente, fruit en rauwkost verwerken tot lekkere, verrassende, gemakkelijk en gezonde gerechten. Dat is de kernactiviteit van Hessing. De productie vindt plaats op vier locaties in het land. Het transport ligt grotendeels in handen van het eigen transportbedrijf.

Hessing Zwaagdijk b.v. is één van deze productielocaties en zet haar producten af via diverse supermarkt ketens. Binnen Hessing Zwaagdijk B.V. wordt gewerkt met een divers, gedreven en ambitieus team. Er zijn volop mogelijkheden voor o.a. opleiding en ontwikkeling, collectieve verzekeringen, bedrijfsfitness en bovenal een prettige werksfeer.

Voor deze dynamische werkomgeving zoeken wij een:


SHE Coördinator


Op fulltime basis


Functie/ werkbeschrijving
Verantwoordelijk voor het (verder) ontwikkelen, implementeren en onderhouden van de systemen m.b.t. Veiligheid, Arbo en Milieu en alle andere gerelateerde zaken Hessing breed. Hiertoe:
  • Opstellen, up-to-date houden en coördineren van het Veiligheid, Arbo en Milieu beleid. Draagt zorg voor een actuele risico- inventarisatie –en evaluatie (RI&E) en plan van aanpak.
  • Verzamelen, analyseren, rapporteren en bewaken van alle aanverwante systemen, op basis en naleving van alle wettelijke en vereisten (nationaal en internationaal).
  • Treedt op als preventiemedewerker en fungeert hiertoe als vraagbaak op het gebied van arbeidsomstandigheden. Registreert en onderzoekt (bijna) ongevallen c.q. onveilige situaties. Onderhoudt alle Veiligheid, Arbo en Milieu vergunningen.
  • Werkt binnen het QSHE team nauw samen met de QA medewerkers en kan waar nodig assisteren in alle QA gerelateerde processen zoals bv. het verzamelen, analyseren en rapporteren van QA gegeven in o.a. het Kwaliteitshandboek, QMR, audit rapporten, klanten- en klachtenregistraties.

Kennis en vaardigheden
Je beschikt over een Hbo werk- en denkniveau. Het is een eis dat je een afgeronde HBO opleiding hebt bijvoorbeeld in de richting van Veiligheidskunde en/of Arbo en Milieu. Daarnaast beschik je over ruime recente werkervaring in een vergelijkbare functie (minimaal 2 jaar). Tevens heb je kennis van wet- en regelgeving omtrent Veiligheid, Arbo en Milieu en heb je relevante cursussen gevolgd. Je bent communicatief vaardig en beschik je over overtuigingskracht en ben je in staat om zelfstandig, pro-actief en resultaatgericht te werken.

Algemene informatie
Is je interesse gewekt, laat dan je motivatie met CV achter op onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie bel op het tel: 0228-351731 en vraag naar mevrouw M.E. Bakker (P&O Adviseur) of kijk op onze website: http://www.hessingsupervers.nl/.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten