woensdag 22 april 2015

Technisch Buitendienst Medewerker bij Rudico B.V.Rudico Holding B.V. gevestigd te Eerbeek is de toonaangevende flexografiespecialist. Rudico mag alle vooraanstaande internationale producenten van kartonnen verpakkingen tot haar klantenkring rekenen en biedt hen technische oplossingen voor flexografische vraagstukken. Rudico is deskundig en investeert continu in de nieuwste technologieën.

Rudico Holding B.V. bestaat uit drie werkmaatschappijen. Rudico B.V. produceert beelddragers uit polymeer, Felco B.V. is gespecialiseerd in het vervaardigen van bredebaandrukwerk en Rudico Trading B.V. houdt zich bezig met advisering en begeleiding in het gehele drukwerktraject en levert producten als rasterwalsen, keramische rakels en reinigingsmiddelen en –systemen van gerenommeerde merken.

Voor Rudico Trading B.V. te Eerbeek hebben wij een vacature voor een enthousiaste;

Technisch Buitendienst MedewerkerFunctie-inhoud:
Voor Rudico Trading B.V. zoeken wij een gemotiveerde technisch buitendienst medewerker met gevoel voor techniek, een klant- en servicegerichte instelling en bij voorkeur met ervaring in de grafimediabranche of verpakkingsindustrie. Hij/zij zal het huidige team komen versterken. De functie is voor 40 uur in de week, waarbij de technisch buitendienst medewerker het merendeel van de tijd onderweg is (in het buitenland) en bij de klant werkt. Flexibiliteit hierin is essentieel.

Als technisch buitendienst medewerker ben je verantwoordelijk voor:
 • het uitvoeren van laserreiniging bij klanten;
 • installaties en reparaties van doseerapparatuur bij klanten;
 • andere voorkomende servicewerkzaamheden bij klanten;
 • administratieve afhandeling van servicebezoeken;
 • het rapporteren van verkoopkansen.

Het doel is het behalen van optimale klanttevredenheid en herhalingsaankopen waarbij je de werkzaamheden verricht, in een grote mate van zelfstandigheid, op locatie bij de klant. Jouw klanten zitten door heel Europa, veelvuldig reizen is hierdoor onderdeel van het werk, waarbij dit met enige regelmaat ook het weekend betreft. Er wordt op dit gebied een grote mate van flexibiliteit verwacht.

Functie-eisen voor de functie van Technisch Buitendienst Medewerker:
 • Afgeronde Mbo-opleiding in de techniek.
 • Affiniteit met of ervaring in de grafische/verpakkingsbranche.
 • Ervaring in een productieomgeving.
 • Je bent flexibel en bereid tot veelvuldig reizen, gem. 90% van de werktijd en één weekend per maand.
 • Mondeling vaardig in het Nederlands, Engels en Duits.
 • Zelfstandig kunnen werken en stressbestendig zijn.
 • Je bent kritisch en perfectionistisch zowel naar jezelf als in je werk.

Rudico Trading B.V. biedt:
Een zeer afwisselende baan bij een innovatief en dynamisch bedrijf. De arbeidsvoorwaarden zijn marktconform.

Interesse in de vacature Technisch Buitendienst Medewerker?
Aan belangstellenden wordt verzocht hun schriftelijke sollicitatie binnen veertien dagen na verschijning van deze vacature te sturen via de sollicitatiepagina. Voor het verkrijgen van nadere informatie kun je een bericht sturen naar pz@rudico.nl gericht aan Lianne Bosman, P&O Adviseur.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: vacature Technisch Buitendienst Medewerker Eerbeek, Internationaal, Technical Support, Service Engineer, Gelderland


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten