dinsdag 28 april 2015

Objectbeveiliger Security Host bij Randstad BewakingBen jij graag het eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze opdrachtgever? Dan maakt Randstad Bewaking graag kennis met jou.

Als beveiliger signaleer je niet alleen onveilige en ongewenste situaties, maar weet je ook op een dienstverlenende wijze de veiligheidsvoorschriften en bedrijfsregels te hanteren. Je kunt gestationeerd worden bij een vooraanstaand telecombedrijf, een mediabedrijf, een ziekenhuis, bij een wereldwijd opererende distributieonderneming of op het hoofdkantoor van een vooraanstaande internationale organisatie. Dit zijn stuk voor stuk objecten waar security een zeer belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering. Het is vooral afwisselend en verantwoordelijk werk op diverse toplocaties in de regio Haarlemmermeer, Den Haag en Amsterdam. Je verricht onder andere balie- en receptietaken, voert visitatie uit of verricht werkzaamheden in de meldkamer. Randstad Bewaking zorgt er voor dat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven, door jou de juiste begeleiding in het werk te bieden. Met jouw vakkennis en doorzettingsvermogen maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Randstad Bewaking.

Vanwege de sterk toegenomen vraag naar onze diensten zoeken wij voor de regio’s Den Haag en Amsterdam meerdere kandidaten voor de functie van:


Objectbeveiliger Security HostProfiel
  • In het bezit van het diploma beveiliger (niveau 2).
  • Flexibele instelling en bereid om in wisseldiensten te werken.
  • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en woonachtig in Amsterdam, Leiden of in de regio Haarlemmermeer.
  • Dienstverlenende instelling en goede contactuele eigenschappen.

Wat bieden wij?
Randstad Bewaking B.V. biedt een zelfstandige baan, waarin je te maken krijgt met diverse facetten van de beveiliging. De functie inschaling is conform CAO Particuliere Beveiliging, de schaalindeling is gebaseerd op ervaring en opleiding.

Informatie en sollicitatie
Gemotiveerd om voor Randstad Bewaking te werken? Dan nodigen wij je van harte uit om je sollicitatie, voorzien van CV achter te laten op onze sollicitatiepagina.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone Kaandorp, Hoofd Personeelszaken, tel: 020 617 36 22 of via onze website: www.randstadbewaking.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten