woensdag 15 april 2015

Business Process Engineer bij Sligro Food GroupBusiness Process EngineerDit ga je doen:
Als Business Process Engineer ben je samen met je collega’s binnen het team Dataprocessen de schakel tussen de business en ICT. Je houdt je bezig met het ontwikkelen, vastleggen, beheersbaar maken en verbeteren van processen in de Supply Chain van Sligro Food Group. In dit werkgebied krijg je te maken met een grote diversiteit aan processen: van het optimaal geautomatiseerd bestellen bij onze leveranciers tot het in de markt zetten van nieuwe concepten, van het uitrollen van een schappenplan in de Retail tot het mogelijk maken van een accijnsaangifte bij onze steeds groter wordende exportstroom. Hierbij is het jouw rol om steeds te streven naar een optimale grip op de goederenstroombewegingen en maximale kwaliteit van de gegevens die hierin worden vastgelegd.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden binnen deze functie:
  • Je hebt minimaal 3 jaar relevante werkervaring in het modelleren en documenteren van bedrijfsprocessen en opstellen van bedrijfsregels;
  • Je bent in staat om op accurate wijze grote hoeveelheden data te analyseren en hieruit conclusies te trekken en problemen en kansen zichtbaar te maken;
  • Je stemt proactief met collega’s van andere afdelingen af over problemen aangaande beheersing van de goederenstroom en de datakwaliteit;
  • Je gaat planmatig en doelgericht te werk;
  • Je hebt een kritische houding, bent leergierig en beschikt over goede analytische vaardigheden;
  • Je bent in staat om de vertaalslag tussen business en ICT te maken.

Dit verwachten wij van jou:
Ben jij die Business Process Engineer die van data business maakt!
De Business Process Engineer is iemand die zich snel wegwijs maakt in de organisatie en die gesprekspartner is voor alle niveaus. De Business Process Engineer organiseert workshops, gaat de dialoog aan, maar weet ook op de juiste momenten te confronteren. Voor de komende jaren ligt er binnen Dataprocessen een sterke focus op verbetering van de kwaliteit van de masterdata (artikel- en klantgegevens). Gegevens uit steeds meer verschillende bronnen moeten hierbij worden gecombineerd tot een optimale set voor onze operaties. Dit betekent dat er een volledig inzicht moet komen in het gebruik van deze gegevens in de verschillende bedrijfsprocessen. Het is een pre als je concrete ervaring meebrengt in het optimaliseren van beheerprocessen voor deze masterdata. Voor deze functie zoeken wij kandidaten met een afgeronde universitaire opleiding bijvoorbeeld richting bedrijfskunde, technische bedrijfskunde of bedrijfskundige informatica. Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden, in zowel de Nederlandse als de Engelse taal. Je bent een teamplayer, zelfstarter en doorzetter.

Competenties:
Klantgericht samenwerken, resultaatgericht werken, initiatief nemen, communiceren, systematisch denken, creativiteit en innovatie.

Over ons:
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel (Sligro en Van Hoeckel) en bij Foodretail als groothandel en detaillist (EMTÉ supermarkten). Ons centrale distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Veghel.

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Centraal waar het kan, decentraal waar het moet, is onze filosofie. Alleen daar waar het niet wenselijk of mogelijk is werken wij met individuele systemen en processen. Hiermee wordt enerzijds maximale synergie gerealiseerd en anderzijds geeft het focus op de klant en de marktsituatie per bedrijfsonderdeel.

Wij streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al onze stakeholders. Over het jaar 2013 is een groepsomzet gerealiseerd van € 2,5 miljard met een nettowinst van € 68 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg ruim 5.800. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd in de Midcap van Euronext Amsterdam.

Interesse?
Ben jij die Business Process Engineer die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met recruiter Nikkel Abbing op telefoonnummer 06 - 53606491. Wil je aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure bel dan met 0413 – 370929

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze site www.sligrofoodgroup.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten