donderdag 9 april 2015

Data Warehouse / ETL Ontwikkelaar bij SNS Bank N.V.Ontwikkel je graag technische databases en heb je ervaring met business intelligence methodes en applicaties? Ben je een echte teamplayer met een klantgerichte instelling? Dan zoeken wij jou!


Data Warehouse / ETL OntwikkelaarOver de functie
Als Datawarehouse ontwikkelaar ontwikkel je data marts die door de business teams gebruikt kunnen worden voor op maat gesneden rapportages, gebaseerd op het centrale KPI framework en definities.

Jouw werkzaamheden als Datawarehouse/ ETL Ontwikkelaar:
 • Je bepaalt in nauwe samenwerking met de business unit data- en informatiebehoefte .
 • Je ontwikkelt datamarts die gebruikt kunnen worden ter ondersteuning van effectieve business beslissingen
 • Je vertaalt business eisen en wensen in rapporten en applicaties welke het juiste niveau van informatie verschaffen.
 • In samenwerking met de business unit bepaal je hoe optimaal gebruik te maken van beschikbare definities en elementen.
 • Je maakt en onderhoudt rapportages in de Business Intelligence omgeving.
 • In deze functie rapporteer je aan de manager BICC.

Wij vragen
 • 3 tot 5 jaar IT ervaring met BI methoden en applicaties
 • Kennis van informatiehuishouding en data warehouse is gewenst
 • HBO werk- en denkniveau (op bedrijfsinformatica of bedrijfskundig gebied)
 • Kennis van datamodellering en databases is vereist (Dimensioneel modelleren is een must, datavault een pre)
 • Goede kennis van SQL
 • Ervaring in ontwerpen en beheren van data warehouses
 • Ervaring met Scrum (pre)

Competenties
Als juiste kandidaat beschik je over analytisch vermogen en een proactieve houding. Daarnaast ben je een echte teamplayer, heb je een klantgerichte instelling en kun je goed zelfstandig werken.

Wat krijg je?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid. Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden.

SNS Bank N.V.
SNS Bank N.V. gaat met de merken SNS, ASN Bank, Regiobank, BLG Wonen en Zwitserleven Sparen de uitdaging aan om de menselijke maat in bankieren terug te brengen. Samen willen wij het huidige bankenlandschap in Nederland opnieuw vormgeven en oprecht de belangen van onze klanten voorop zetten. Met zo’n 3.000 collega’s zijn we vol vertrouwen en optimisme bezig om deze ambitie te verwezenlijken. Heb jij het lef om mee te werken aan een omslag in de bankenwereld? Kom meebouwen aan onze nieuwe bank èn maak het verschil voor onze klanten.

De afdeling Business Intelligence Competence Center
Deze nieuwe afdeling is verantwoordelijk voor managementinformatie toepassingen vanuit de vier bankmerken, de gedeelde service centers en de bankstaven. Het doel van het BICC is: eenduidige rapportages en een betere kennisuitwisseling en -borging. Bijvoorbeeld voor de directie of andere bedrijfsonderdelen.
Het BICC is tevens verantwoordelijk voor het functioneel beheer van het datawarehouse van de bank en de realisatie van centrale rapportages.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatiebutton" te klikken.
Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marjolein Bovens, senior-recruiter, 06-22044638. Vragen over de functie kun je stellen aan Herke Douw, Bedrijfshoofd Business Intelligence Competence Center SNS Retailbank op nummer 030 2914603.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten