dinsdag 7 april 2015

Functioneel Beheerder bij Sligro Food GroupFunctioneel Beheerder


(Web & Commerce)


Dit ga je doen:
Je zorgt ervoor dat de IT informatievoorziening optimaal bijdraagt aan het succes van de business. De focus ligt hierbij op het afstemmen van de functionele behoefte van aangekochte applicaties.
Dit proces dien je voor de gebruiker transparant en open te maken waarbij het streven is naar zelfredzaamheid van gebruikers, automatisering van taken en professionaliteit. Als Applicatiebeheerder bij de afdeling ICT Beheer van Sligro Food Group werk je in een team van 5 professionals. Binnen deze functie zal de focus liggen op E- en Web Commerce activiteiten.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden in deze functie:
Je bent verantwoordelijk voor het borgen van het incident- en problem management proces:
 • Opstellen en bespreken van incidentrapportages.
 • Signaleren van trends en escaleren.
 • Eigenaarschap nemen bij, en managen van grote storingen en escalaties.
 • Aansturen van medior applicatiebeheerders op basis van prioriteiten.
 • Eindverantwoordelijk voor uitvoeren en verbeteren van incidentbeheer.

Je bent coördinator van het change management proces:
 • Inventariseren of initiëren van wensen waarin je de wensen vertaalt naar de applicatie waarbij je de linking pin bent tussen business en leveranciers.
 • Eindverantwoordelijk voor uitvoeren en verbeteren van wijzigingsbeheer op het gebied van applicaties.
 • Je onderhoudt nauw contact met leveranciers m.b.t. tot producten en het naleven van SLA’s.
 • Je adviseert en informeert de business en andere ICT teams m.b.t. het eigen verantwoordelijkheidsgebied.
 • Je organiseert project-, release- en testmanagement voor je domein.
 • Je zorgt voor het opstellen en aanleveren van managementrapportages.
 • Je ontwikkelt actief kennis en volgt ontwikkelingen met betrekking tot het eigen vakgebied.
 • Je rapporteert aan de teamleider Applicatiebeheer.

Dit verwachten wij van jou:
Ben jij die applicatiebeheerder met een passie voor Food?
Wij zoeken iemand met een afgeronde Hbo opleiding en minimaal 5 jaar ervaring in een soortgelijke rol binnen de retail. Je kunt zeer goed projectmatig werken en bent sterk analytisch. Bij voorkeur heb je ervaring met E-Commerce Tooling zoals Websphere E-Commerce en enige ervaring met ASL/BISL. Je bent betrokken, kunt goed samenwerken maar bent ook hands on. Je bent een stevige gesprekspartner voor de business op verschillende niveaus, kunt goed luisteren en staat stevig in je schoenen. Tot slot dien je woonachtig te zijn in de omgeving van Veghel of ben je bereid om je daar te vestigen.

Competenties:
Klantgericht samenwerken, resultaatgericht samenwerken, initiatief nemen, communiceren, systematisch denken en begeleiding van veranderingen.

Over ons:
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel (Sligro en Van Hoeckel) en bij Foodretail als groothandel en detaillist (EMTÉ supermarkten). Ons centrale distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Veghel.

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Centraal waar het kan, decentraal waar het moet, is onze filosofie. Alleen daar waar het niet wenselijk of mogelijk is werken wij met individuele systemen en processen. Hiermee wordt enerzijds maximale synergie gerealiseerd en anderzijds geeft het focus op de klant en de marktsituatie per bedrijfsonderdeel.

De ICT beheer afdeling heeft als doel de organisatie te ondersteunen in het beheer en onderhoud van de IT-infrastructuur. De services zijn opgebouwd uit proactieve en reactieve onderdelen en voldoen daardoor op verschillende manieren aan de wensen en eisen van onze klanten. Met behulp van de proactieve modules zijn wij in staat om de continuïteit van de IT-infrastructuur van de klanten te waarborgen.

Met de reactieve diensten spelen wij op de juiste manier in op incidenten en calamiteiten. Wij streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al onze stakeholders. Over het jaar 2013 is een groepsomzet gerealiseerd van € 2,5 miljard met een nettowinst van € 68 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg ruim 5.800. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd in de Midcap van Euronext Amsterdam.

Interesse?
Ben jij die Functioneel Beheerder die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Recruiter Nikkel Abbing op telefoonnummer 06 - 53606491. Wil je aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure bel dan met 0413 - 370929.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten