woensdag 15 april 2015

Functioneel Beheerder PIM bij Sligro Food GroupFunctioneel Beheerder PIM (Product Information Management)Dit ga je doen:
Sligro Food Group zet de komende jaren nadrukkelijk in op e-commerce. Voor succes op dit gebied is de kwaliteit van de informatie over de artikelen die in de verschillende verkoopkanalen wordt aangeboden cruciaal. De functioneel beheerder PIM zorgt ervoor dat de Product Information Management (PIM) oplossing van Sligro optimaal aansluit bij de behoefte van de business.

De Functioneel beheerder PIM is onderdeel van het team Dataprocessen. Binnen de afdeling Supply Chain Management houdt het team Dataprocessen zich bezig met de processen en de gegevensuitwisseling in de Supply Chain en Master Data Management.

Als Functioneel beheerder ben je verantwoordelijk voor de inrichting en het beheer van de integrale PIM-oplossing van Sligro Food Group. Hierbij werk je intensief samen met verschillende andere afdelingen binnen Sligro Food Group, met name de afdelingen Inkoop & Assortimentsmanagement en E-commerce. Je onderhoudt contacten met de ICT-afdeling over het technische beheer en hebt contacten met externe partijen over applicatiebeheer. Hierbij bewaak je ook de performance van deze externe partijen.

Als functioneel beheerder:
 • Zorg je voor een goede vertaling van gebruikerswensen naar functionele specificaties, hiervoor neem je indien nodig deel aan projectgroepen;
 • Bewaak je de kwaliteit van de opgeleverde functionaliteiten; hiervoor coördineer je de acceptatietesten bij de oplevering van nieuwe functionaliteiten;
 • Ben je verantwoordelijk voor het releasemanagement van PIM;
 • Draag je zorg voor een juiste en tijdige communicatie naar gebruikers over releases, wijzigingen, incidenten of verstoringen .
 • Zorg je door goede ondersteuning aan de gebruikers in de vorm van documentatie en opleiding, voor een optimaal gebruik van de voorzieningen;
 • Vervul je de regiefunctie door goed contact met de interne afnemers en de interne en/of externe leveranciers en de juiste afstemming van vraag en aanbod;
 • Stel je managementrapportages op over het functioneren van de PIM-oplossing.

Dit verwachten wij van jou:
Ben jij die Functioneel Beheerder met een passie voor data, producten en food?
 • HBO/academisch denk- en werkniveau;
 • Je hebt ervaring in het modelleren en documenteren van bedrijfsprocessen en het opstellen van functionele specificaties of het maken van een functioneel ontwerp;
 • Je hebt bij voorkeur relevante ervaring met Product Information Management en/of Masterdata Management;
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met het product IBM Infosphere MDM.

Competenties:
Klantgerichtheid, Resultaatgericht, Initiatiefrijk, Communicatief, Analytisch en oplossingsgericht.

Over ons:
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel (Sligro en Van Hoeckel) en bij Foodretail als groothandel en detaillist (EMTÉ supermarkten). Ons centrale distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Veghel.

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Centraal waar het kan, decentraal waar het moet, is onze filosofie. Alleen daar waar het niet wenselijk of mogelijk is werken wij met individuele systemen en processen. Hiermee wordt enerzijds maximale synergie gerealiseerd en anderzijds geeft het focus op de klant en de marktsituatie per bedrijfsonderdeel.

Wij streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al onze stakeholders. Over het jaar 2013 is een groepsomzet gerealiseerd van € 2,5 miljard met een nettowinst van € 68 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg ruim 5.800. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd in de Midcap van Euronext Amsterdam.

Interesse?
Ben jij die Functioneel Beheerder die wij zoeken? Solliciteer dan nu via onze sollicitatiepagina en sluit je motivatie en CV bij.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met recruiter Nikkel Abbing op telefoonnummer 06 - 53606491. Wil je aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure bel dan met 0413 – 370929.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze site www.sligrofoodgroup.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten