dinsdag 14 april 2015

Landelijk Projectleider Darmkanker M/V bij Bevolkingsonderzoek Midden-West St. FacilitairDe bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf screeningsorganisaties.

De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit ten behoeve van de vijf screeningsorganisaties op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer, gezamenlijke inkooptrajecten en de landelijke ontwikkeling en vernieuwing van de bevolkingsonderzoeken. De FSB heeft de Landelijke Beheerorganisatie (LBO) opgericht om haar activiteiten uit te voeren. Het FSB-bestuur bestaat uit de bestuurders van de vijf screeningsorganisaties.

Wij zijn op zoek naar een:


Landelijk Projectleider Darmkanker m/v


(32 uren p/w)


Een omgevingsbewuste projectleider met oog voor resultaten.


U bent verantwoordelijk voor het ondersteunen, aansturen en voorzitten van het Overleg Managers Darmkankerscreening (OMD). In deze hoedanigheid draagt u de verantwoording voor de resultaten die voortvloeien uit de (deel)projecten en de (landelijke) portefeuilles. U bewaakt planningen en de gemaakte afspraken en stuurt (functioneel) de managers DK van de verschillende screeningsorganisaties daar op aan. U zoekt hierbij verbinding en samenhang tussen de verschillende projecten binnen het bevolkingsonderzoek darmkanker (DK).
U ontwikkelt als voorzitter van het OMD mede de visie en het strategisch en tactisch beleid van het bevolkingsonderzoek DK waaronder het jaarplan binnen de landelijke kaders. U bent verantwoordelijk voor de kwaliteit van de dienstverlening en kwaliteitstoetsing binnen het bevolkingsonderzoek DK op landelijk niveau. Binnen relevante landelijke aanbestedingsprojecten treedt u op als projectleider.

U treedt op als linking-pin tussen het FSB-bestuur, de managers DK en het RIVM. U communiceert met en rapporteert aan het FSB-bestuur en het RIVM over de voortgang van de (deel)projecten en (landelijke) portefeuilles. U ontvangt leiding van het FSB-bestuur.

Wij vragen:
Voor deze functie beschikt u over kennis en bedrijfskundig inzicht op academisch niveau, aangevuld met ruime ervaring in een soortgelijke functie, bij voorkeur in de gezondheidszorg. Uw interesse in het vakgebied vertaalt zich in het continu op de hoogte zijn van relevante wet- en regelgeving en actuele ontwikkeling. Dit maakt u tot een volwaardig ‘sparringpartner’ voor de managers DK, het FSB-bestuur en het RIVM.
U gaat zelfstandig te werk, maar zorgt voor tijdige informatievoorziening en afstemming. U bent een enthousiaste projectleider met het vermogen om abstract te denken. U heeft oog voor vernieuwing en verbetering, maar beschikt daarnaast over geduld en doorzettingsvermogen. U bent communicatief vaardig en heeft gevoel voor politieke verhoudingen.

Bevolkingsonderzoek Facilitaire Samenwerking biedt:
Een interessante functie in een groeiende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Mede door de omvang van de organisatie zijn de verantwoordelijkheden breed, u acteert op strategisch en tactisch niveau, maar ook inhoudelijke kennis wordt van u verwacht.
Het betreft een functie van 32 uur per week. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden. Het jaarsalaris is op basis van FWG 70 (CAO-Ziekenhuizen) minimaal € 54.931,-- en maximaal € 82.836,-- bij een fulltime dienstverband van 36 uur, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Het maandsalaris is maximaal € 5934,-- bruto en exclusief vakantietoeslag en eindejaarsuitkering.

Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Mieke Janssen (Projectmanager BMHK), bereikbaar onder telefoonnummer (020)4096600.

Uw sollicitatie voorzien van een korte gemotiveerde brief en recent CV ontvangen wij graag vóór 28 april 2015 digitaal via onze sollicitatiepagina.

Een assessment zal deel uitmaken van de procedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Deze vacature zal tegelijkertijd zowel intern als extern worden geplaatst. Bij gelijke geschiktheid gaat de voorkeur uit naar interne kandidaten.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten