vrijdag 17 april 2015

Medisch analist / Hartkleppenbank Medewerker bij Euro Tissue BankDe Hartkleppenbank thans te Rotterdam is de enige voorziening in Nederland waar donorharten bewerkt worden teneinde de hartkleppen te gebruiken voor transplantatie. Dat alles gebeurt volgens heel strikte regels en werkmethoden om kwaliteit en veiligheid van het weefsel te garanderen. De intentie is om de Hartkleppenbank medio 2015 onderdeel te laten worden van de Euro Tissue Bank te Beverwijk.

De Hartkleppenbank is per direct op zoek naar een:

Medisch analist / Hartkleppenbank Medewerker m/v(0.6 – 0.8 fte)
Standplaats Rotterdam maar wordt medio 2015 Beverwijk


Doel van de functie:
Als analist van de Hartkleppenbank bewerk je gedoneerde harten en controleer, bewaar en beheer je de uit het hart geprepareerde humane cardiovasculaire weefsels, waaronder hartkleppen. Je leeft alle geldende voorschriften na om op hoog niveau de borging van de (biomedische) kwaliteit van de in de Hartkleppenbank bewerkte weefsels te bereiken.

Inhoud van de functie:
  • het volgens protocol bewerken, decontamineren, preserveren en in opslag brengen van de cardiovasculaire weefsels, waaronder hartkleppen;
  • het volgens protocol voor verzending naar chirurgische centra gereedmaken van in de Hartkleppenbank opgeslagen weefsels;
  • het op peil houden van de voorraden materialen en middelen;
  • het bijhouden van de benodigde administratieve taken;
  • het, onder leiding van het hoofd van de Hartkleppenbank, assisteren bij het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek.

Functie-eisen:
Een afgeronde opleiding medisch of biochemisch analist op HBO niveau is vereist om de verschillende laboratoriumwerkzaamheden te kunnen uitvoeren. Ervaring met aseptisch werken is vereist. Kunnen werken binnen een kwaliteitssysteem met geautomatiseerde dataverwerking en (geavanceerde) apparatuur is essentieel. De werkdruk is zeer wisselend, er wordt veel zelfstandigheid, een sterk verantwoordelijkheidsgevoel en collegialiteit gevraagd. Een normale dagdienst betreft in beginsel de periode van 07:30 - 08:00 tot 17:00 - 17:30 uur, respectievelijk.
Je dient bereid te zijn in de avonden, weekeinden en op feestdagen beschikbaarheidsdiensten te verrichten.

Aanstelling:
Deze vacature betreft een vervanging van de voormalige en huidige bezetting en biedt, na een contract voor bepaalde tijd tot en met 31 december 2015, uitzicht op een vast dienstverband. Omdat het laboratorium van de Hartkleppenbank zich nog tot eind 2015 in Rotterdam bij het Erasmus MC bevindt zal de inwerkperiode in Rotterdam geschieden. Daarna is de werkplek in Beverwijk. De Euro Tissue Bank zal tijdens deze periode de eventuele extra reistijd voor woon-werkverkeer in tijd vergoeden. Natuurlijk worden de eventuele extra kosten voor woon-werkverkeer ook volledig vergoed.

Aanbod:
De Hartkleppenbank biedt een uitdagende functie aan binnen een klein team in een professionele omgeving. De arbeidsvoorwaarden en salariëring zijn afgestemd op die van de CAO Ziekenhuizen. De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 45.

Informatie:
Voor meer informatie over de organisatie of de functie kan er contact opgenomen worden met de heer Antoon van den Bogaerdt, hoofd Hartkleppenbank tel: 06-14405043 of e-mail: a.vandenbogaerdt@erasmusmc.nl. Stuur je reactie voorzien van een motivatie en cv uiterlijk tot maandag 11 mei 2015 via onze sollicitatiepagina t.a.v. mevrouw Wilga Hoek, P&O.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Medisch Specialist, Biochemisch Analist, Laboratorium, Microscopische Techniek

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten