vrijdag 3 april 2015

Product Quality Engineer bij Koninklijke Gazelle N.V.Vind jij het leuk om bezig te zijn met kwaliteitsverbetering van producten? Dan is Gazelle op zoek naar jou!


Gazelle is voor haar vestiging in Dieren op zoek naar een


Product Quality EngineerJe taken en verantwoordelijkheden
Voor onze afdeling Quality Assurance zijn we op zoek naar een ervaren Engineer. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het bewaken en beheersen van de kwaliteit van onze producten en de daaraan verbonden processen, zowel bij ons als bij de leverancier. Je maakt risico inventarisaties in de vorm van FMEA en onderzoekt klachten door middel van de 8D methode. Je bent verantwoordelijk voor het borgen van de testnormen en markt(land-)eisen voor Gazelle. Je zorgt voor uitvoering en onderhoud van het testproces samen met het testcenter van de Pon Bicycle Groep. Tenslotte lever je een actieve bijdrage aan de ontwikkelprocessen voor nieuwe producten. Je werkt voornamelijk op onze afdeling Innovatie.

Jij maakt het verschil
Wij zoeken een Quality Engineer die collega’s en leveranciers al vanaf het begin van een ontwikkeltraject meeneemt in het gebruik van kwaliteitverbetertools. Je beschikt minimaal over een afgeronde technische opleiding op HBO niveau.

Onze aanvullende functie eisen zijn:
  • Een afgeronde TU-HTS opleiding Werktuigbouwkunde
  • Ervaring met kwaliteitsverbetering van producten in een productieomgeving
  • Ervaring met kwaliteitsnormen en –eisen, nationaal en internationaal
  • Kennis van materialen, meettechnieken en moderne, mechanische testmethodes
  • Gedreven, enthousiast en communicatief vaardig
  • Uitstekende beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal in woord en geschrift.

Wat zet Gazelle daar tegenover?
Wij bieden je een uitdagende functie in een klein team. Vanzelfsprekend biedt Gazelle uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Ook besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Gazelle is onderdeel van de Pon Bicycle Group.

Gazelle verkoopt elk jaar circa 300.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid. Herken je jezelf en je ambities in deze baan, reageer dan snel via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten