dinsdag 14 april 2015

Software Tester bij Bevolkingsonderzoek Landelijk Beheer OrganisatieDe bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf screeningsorganisaties.

De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten ten behoeve van de vijf screeningsorganisaties.

De FSB heeft de Landelijke Beheerorganisatie (LBO) opgericht om haar activiteiten uit te voeren. Belangrijke taken van de LBO zijn het beheer en de (her)ontwikkeling van op maat gemaakte IT-systemen ter ondersteuning van de bevolkingsonderzoeken en het realiseren of verbeteren van de data-uitwisseling met ketenpartners van de screeningsorganisaties.
De LBO bestaat uit een klein team dat centraal vanuit Utrecht werkt aan beheer, innovatie, implementatie en evaluatie.

Vanwege onze organisatieontwikkeling zijn wij op zoek naar een


Software Tester


(36 uur per week, in Utrecht)


’Een deskundige, communicatief sterke, resultaatgerichte teamspeler’


Functie
In dit jonge team, waarin veel ruimte is voor eigen initiatief, zien we graag dat u zorgt voor het testen van de software applicatie ScreenIT, waardoor de betrouwbaarheid van de systemen zo optimaal mogelijk is.

In de komende twee jaar verandert het ‘applicatielandschap’ drastisch. De huidige maatwerkapplicaties voor baarmoederhals- en borstkanker worden ondergebracht in het nieuwe landelijke informatiesysteem waarin ook het bevolkingsonderzoek darmkanker al is ondergebracht (ScreenIT).

U bent als software tester in staat om complexe testopdrachten zelfstandig uit te voeren. U geeft adviezen aan de Service Coördinator over de inrichting van de testomgeving voor de uitvoering van de verschillende soorten tests en u draagt zorg voor de instandhouding van de testomgeving.
In nauw overleg met de Service Coördinator levert u een bijdrage aan het professionaliseren van de ‘software-testing’. Bijvoorbeeld door het ontwikkelen van methodieken en instrumenten voor het verhogen van de kwaliteit van testactiviteiten.

Wij vragen:
Voor deze functie heeft u een afgeronde, relevante HBO-opleiding gericht op ICT, aangevuld met ruime ervaring in een vergelijkbare functie. U hebt kennis van en ervaring met het gestructureerd testen van software. U bent vertrouwd met testmethoden als TM@P®, ISTQB of SmartTEST®. U hebt een ruimte ervaring in ‘hands on’ testwerkzaamheden.
U bent bereid om uw kennis op uw vakgebied actueel te houden.

U bent communicatief sterk en beschikt over een analytisch vermogen, kan zelfstandig werken, bent integer en stressbestendig.

Bevolkingsonderzoek Landelijke Beheerorganisatie
Een uitdagende functie in een lerende organisatie met een belangrijke maatschappelijke doelstelling. Een fulltime functie van 36 uur per week. In eerste instantie wordt een jaarcontract aangeboden, daarna kan het contract worden verlengd voor de duur van het project ScreenIT, dat naar verwachting in 2018 wordt afgerond.
U werkt in een klein, dynamisch team dat werkt aan een voortdurende verbetering en dat bijdraagt aan de uitvoering van de bevolkingsonderzoeken. Kansen voor een vakman/-vrouw die visie heeft op hoe deze –nieuwe- functie valt in te vullen en te ontwikkelen.

Bevolkingsonderzoek biedt
Het jaarsalaris is op basis van FWG 50 (Cao Ziekenhuizen) minimaal € 30.501,-- en maximaal € 45.564,-- bij een fulltime dienstverband van 36 uur per week, inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering. Het maandsalaris is maximaal € 3.264,-- bruto en exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering.
De organisatie kent prima secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de Cao Ziekenhuizen.

Reactie:
Voor nadere informatie over deze functie kunt u contact opnemen met Eric Oukes (manager LBO), telefoonnummer: 06-20250332.

Uw sollicitatie voorzien van een korte gemotiveerde brief (in het Nederlands) en recent CV ontvangen wij graag vóór 23 april 2015 digitaal via onze sollicitatiepagina.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op 28 april 2015.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten