woensdag 8 april 2015

Vertegenwoordiger Den Haag bij MTselectMTselect is dé specialist in werving en selectie en zoekt voor haar opdrachtgever een:

Vertegenwoordiger (M/V)


“een vertegenwoordiger die van aanpakken houdt”


Onze opdrachtgever Wasco is dé toonaangevende technische groothandel binnen de installatiebranche in Nederland. Met ruim 45 jaar ervaring, expertise en vakmanschap zijn zij uitgegroeid tot een landelijk begrip. Meer dan 360 medewerkers werken dagelijks aan de tevredenheid van hun klanten. Hun organisatie is volop in beweging en heeft een sterke focus op groei. Wasco maakt deel uit van het beursgenoteerde bedrijf Wolseley, ‘s werelds grootste bouw gerelateerde distributeur. Mede door hun 31 vestigingen staan wij altijd dichtbij de klant.

De taken: ter ondersteuning en optimalisering van de groei zijn zij op zoek naar een vertegenwoordiger voor de regio Den Haag. De ideale vertegenwoordiger heeft een proactieve instelling en is op de hoogte van de marktontwikkelingen op alle productgebieden waarin Wasco actief is. De vertegenwoordiger legt en onderhoudt contacten met (potentiële) klanten gericht op een duurzame relatie, draagt bij aan het promoten van de producten en (ICT) concepten van Wasco en is vanzelfsprekend gericht op adviseren en verkopen. Je bent iemand die kan denken in systemen in plaats van producten om zo klant specifiek de behoeften in te kunnen vullen. Daarnaast is deze vertegenwoordiger verantwoordelijk voor het behalen van het afgesproken budget. Om voor continuïteit en groei te zorgen in jouw regio zoek jij naar kansen en kijk je naar mogelijkheden. De juiste vertegenwoordiger weet de vertaalslag te maken van wat de klant nodig heeft naar wat Wasco kan bieden en kan zich hier mee onderscheiden waardoor je van toegevoegde waarde bent. Om blijvend tot succes te komen ben je in staat om zelfstandig te werken maar vind je ook de aansluiting met de vestigingen in jouw regio en met je collega vertegenwoordigers.

Wij vragen: een MBO+ of vergelijkbaar niveau door werkervaring verkregen met minimaal 5 jaar aantoonbare commerciële buitendienst ervaring. Kennis van de markt en hun producten is een pre. Je bent sterk in je communicatieve vaardigheden. Ook ben je in staat om op diverse niveaus als gesprekspartner te fungeren. Tevens ben je resultaatgericht, initiatiefrijk en betrokken. Ook heb je affiniteit met logistiek en ICT. Je bent woonachtig in de regio Den Haag.

Wij bieden: een afwisselende voltijdse functie met veel vrijheid en zelfstandigheid in een prettige werkomgeving met voldoende ontwikkelmogelijkheden. Wasco heeft een informele bedrijfscultuur en betrokken collega’s. Zij bieden een concurrerend salaris, 25 vakantiedagen en 12 ATV dagen. Daarnaast bieden zij een goed pakket secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder, voor deze specifieke functie, een leaseauto.

De procedure: je kunt tot 15 mei solliciteren. Wij rekenen op je! Laat je sollicitatie achter via kandidaat@mtselect.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Ton Valk 06-53812010 of Martine Schulte 06-21453041.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten