donderdag 26 maart 2015

Adviseur / Projectleider Leren & Ontwikkelen bij SherpaSherpa ondersteunt mensen met een beperking. Met ongeveer 1500 medewerkers en 500 vrijwilligers ondersteunen wij zo’n 1400 cliënten met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Een team van deskundigen biedt de begeleiding en ondersteuning, die cliënten nodig hebben om volwaardig deel te kunnen nemen aan de samenleving. Zij stellen het unieke in ieder mens centraal en werken professioneel, betrokken en in samenspraak met de cliënt en diens omgeving.

De afdeling Personeelsontwikkeling, onderdeel van Personeel & Organisatie, is op zoek naar een enthousiaste collega, die ons team wil komen versterken. Personeelsontwikkeling bestaat uit twee adviseurs L&O, een stage- en een bpv-coördinator, een trainer/coach en administratieve ondersteuning. Onze focus ligt de komende jaren met name op het kwalificeren van medewerkers, het door ontwikkelen van leerprogramma’s per cliëntgroep, het optimaliseren van de beroepspraktijkvorming, bijdragen aan de ontwikkeling van teams en het inrichten van een digitale leeromgeving.

Sherpa heeft een vacature voor een:


Adviseur / Projectleider Leren & Ontwikkelen (M/V)De functieomschrijving:
Wij zoeken een deskundige adviseur Leren & Ontwikkelen (36 uur per week) met een daadkrachtige en hands on instelling. Resultaatgerichtheid, kwaliteit van cliëntondersteuning en professioneel handelen vormen daarin sleutelbegrippen. Als adviseur L&O ben je sparringpartner op zowel uitvoerend als managementniveau. Je adviseert onder andere over het operationeel opleidings-beleid en je draagt bij aan de ontwikkeling, implementatie en borging van diverse blended leeractiviteiten en/of projecten.

Jouw profiel:
Je beschikt over een afgeronde hbo-opleiding op het gebied van onderwijskunde, opleidingskunde of HRD. Je bent bekend met thema’s rond blended learning en professionele ontwikkeling en je hebt inzicht in en kennis van HRD-thema’s. Vanzelfsprekend ben je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends op het gebied van digitaal leren. Het leren en ontwikkelen zit in jouw genen.

Je bent in staat je snel te verdiepen in de specifieke vraagstukken die met het opleiden van medewerkers in de gehandicaptenzorg samenhangen. Je behaalt de beoogde resultaten door middel van een pragmatische aanpak. Contacten onderhoud je gemakkelijk en je beschikt over een relevant netwerk. Je hebt een service- en klantgerichte houding. Daarnaast ben je in staat collega’s te enthousiasmeren en mee te nemen in nieuwe ontwikkelingen. Tevens beschik je over een grote mate van organisatiesensitiviteit en heb je een sterk analytisch denkvermogen.

Wat ga je als adviseur/projectleider Leren & Ontwikkelen doen?
 • Opzetten en inrichten van een digitale leeromgeving / LMS, alsmede het implementeren van online leeroplossingen voor verschillende doelgroepen.
 • Leiding geven aan projecten die relevant zijn voor het ontwikkelen en implementeren van online leeractiviteiten.
 • Leveren van een bijdrage aan het realiseren van een leerklimaat dat aansluit op het organisatiebeleid en gestelde organisatiedoelen.
 • Adviseren en ondersteunen van leidinggevenden en medewerkers op het brede terrein van leren en ontwikkelen.
 • Het eventueel geven van workshops ten behoeve van de implementatie van leeractiviteiten.
 • Professionaliseren en ontwikkelen van opleidings- en leerprogramma’s voor verschillende cliëntgroepen.

Wat verwachten we van jou?
 • Afgeronde hbo-opleiding op gebied van opleidings- of onderwijskunde of HRD.
 • Je bent een professional en je hebt minimaal 6 jaar relevante werkervaring.
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van het vertalen van leervragen naar leerprogramma’s.
 • Je hebt aantoonbare ervaring op het gebied van e-learning-, werkplekleren en het opzetten van een digitale leeromgeving / LMS.
 • Je hebt procesmatig inzicht en aantoonbare ervaring op het gebied van projectleiding en advisering.
 • Je bent creatief, innovatief en je hebt een proactieve instelling.

Interesse en informatie?
Ben je geïnteresseerd in bovenstaande functie? Laat dan je cv en motivatie voor 7 april achter op onze sollicitatiepagina.
De eerste sollicitatiegesprekken vinden plaats op maandagmiddag april en woensdagochtend 15 april 2015.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jeanett van Swinderen, manager Personeels-ontwikkeling, via telefoonnummer 035 – 6464207.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten