dinsdag 17 maart 2015

Functioneel Tester bij Kalshoven Automation BV



Kalshoven Automation is de ICT dienstverlener voor vastgoedorganisaties in Nederland. Wij leveren moderne ICT oplossingen voor vastgoedbeleggers en -beheerders. Wij willen onze klanten helpen door ze uit laten blinken in professioneel vastgoedmanagement met enthousiaste opdrachtgevers, huurders en medewerkers. Wij zijn erg succesvol met REMS CloudComputing, gehost vanaf onze eigen moderne datacentervoorzieningen. Wij houden kantoor in het Coengebouw direct aan de ring van Amsterdam op loopafstand van het Amsterdam Sloterdijk station. Kalshoven Automation is een groeiende en ambitieuze organisatie met inmiddels een team van circa 40 medewerkers.

Herken jij in jezelf een nauwkeurig en analytisch persoon met groot verantwoordelijkheidsgevoel? En heb je usability, functionaliteit en performance hoog in het vaandel staan? Dan zijn wij op zoek naar jou!!

Ter uitbreiding van het team is Kalshoven per direct op zoek naar een:


Functioneel Tester m/v



Ons team voor productontwikkeling is multidisciplinair en bestaat uit specialisten op het gebied van software ontwerp, ontwikkeling en beheer. De kracht van ons team vind je terug in het respect voor elkaar, elkaar helpen en een belangrijke dosis humor. Naast de zakelijke uitdagingen besteden wij veel aandacht aan teambuilding. Zo stimuleren wij de teamgeest en het werkplezier, en kunnen we met elkaar onze doelen realiseren.

Functieprofiel vacature Functioneel Tester
Als Tester ben je verantwoordelijk voor het gehele proces van de testuitvoering. Hierbij houd je je bezig met het opstellen van testcases en testscenario’s, de zelfstandige testuitvoering, het controleren en beoordelen van de testresultaten, het schrijven van rapportages en handleidingen van releases en buildnotes en het beschrijven van processen. Als Functioneel Tester werk je veel samen met de support desk en de afdeling productontwikkeling. Je communiceert richting de afdelingen en gebruikers om ze met je kennis te adviseren en ondersteunen.

Functie-eisen
  • Afgeronde HBO opleiding richting ICT;
  • 1 tot 3 jaar relevante werkervaring;
  • Ervaring met testautomatisering en testcase management tools;
  • Goede communicatieve en sociale vaardigheden;
  • Goed analytisch denkvermogen;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Proactief met een zelfstandige werkhouding;
  • Kennis van REMS, TMap en Citratest is een pré.

Wat bieden we je
Wij bieden je een zelfstandige uitdagende functie met veel persoonlijke vrijheid, in een informele en open organisatie. Naast een leuke groep collega's bieden wij je een marktconform pakket aan arbeidsvoorwaarden en uitstekende opleidingsmogelijkheden.

Kijk voor meer informatie op onze website www.kalshoven.nl.

Interesse?
Kun jij iets toevoegen aan onze organisatie en zie jij deze baan als een uitdaging, stuur dan je sollicitatiebrief met CV via onze sollicitatiepagina ter attentie van Rick Zwart. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Rick Zwart via telefoonnummer 020 – 6068606.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


Trefwoorden: Testen, Tester, Tester vacatures, Testcase, Testcase Management, ICT Tester, Functioneel Tester Amsterdam, REMS, TMap, Citratest, Productontwikkeling

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten