maandag 23 maart 2015

Financieel Consultant bij NBG FinanceNBG Finance heeft voor meerdere regio’s in Nederland een vacature voor een:

Financieel Consultant


40 uur per week


Je uitdaging
Onze klanten vinden ons online; wij vergelijken voor de klant de actuele hypotheekrente en bieden handige berekeningen en nuttige hypotheek- en financiële informatie aan. Jij als Financieel Consultant adviseert zowel nieuwe als bestaande klanten op het gebied van hypotheken, vermogensopbouw, inkomen & risico, lenen en verzekeren. Je werkt vanuit huis en geniet hiermee veel vrijheid voor wat betreft de indeling van je werkzaamheden. Je bezoekt klanten bij hen thuis. Afspraken worden voor je gepland door onze binnendienst.
Behalve bestaande klanten weet je ook nadrukkelijk nieuwe klanten aan je te binden.

Leads worden door NBG Finance vooraf benaderd waardoor vooraf kan worden vastgesteld of een afspraak zinvol is zodat jij kunt doen waar je goed in bent: adviseren. Na het adviestraject draag je de klant over aan de backoffice waardoor de verdere bemiddeling zo veel als mogelijk bij jou uit handen wordt genomen.

Wij bieden
Wij bieden je een zelfstandige buitendienstfunctie aan. Daarentegen ben je onderdeel van een groot team van 25 consultants om de gehele Nederlandse markt te bedienen; ieder is verantwoordelijk voor zijn eigen regio.
Er is frequent overleg met collega’s om te sparren en casuïstiek te bespreken. Wij bieden een goede resultaatgerichte beloning. Naast een leaseauto wordt er ook een laptop en smart Phone ter beschikking gesteld.

Persoonskenmerken
Je bent commercieel, gedreven, ondernemend en ambitieus. Je bent een enthousiaste collega die past binnen ons team. Met je snelheid van handelen zet je jouw toon. We zien graag dat je klantgericht en doortastend bent: daadkrachtig! Het staat buiten kijf dat je een groot verantwoordelijkheidsgevoel hebt. Je wilt je blijven ontwikkelen in jouw vakgebied en elke dag het maximale uit jezelf halen.

Je profiel
  • Je bent 4 avonden beschikbaar om klanten te bezoeken.
  • Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring in een buitendienstfunctie.
  • Je bent in het bezit van Wft-vakdiploma’s: minimaal Wft Basis, Wft Leven (inclusief beleggen) en Wft Hypothecair Krediet. Het is een pré als je ook Wft Schadeverzekeringen, of andere aanvullende diploma’s, in bezit hebt.

Locatie

We hebben vacatures in de volgende werkgebieden:
West-Brabant, Zeeland, Noord-Brabant, Noord- en Midden Limburg, Gelderland, Utrecht, Zuid-Holland en Noord-Holland

NBG Finance is een van de grootste onafhankelijke financiële dienstverleners van Nederland. Deze unieke positie in de markt willen we uitbouwen door klanten te helpen bewuste en financieel verantwoorde keuzes te maken die bij hen passen. Dit doen we met persoonlijk financieel advies door onze hooggeschoolde consultants en met innovatieve online initiatieven.

Interesse in de vacature Financieel Consultant?
Ben je geïnteresseerd in deze functie en voldoe je aan het profiel, stuur je sollicitatiebrief + cv dan t.a.v. Rob Knapen via het sollicitatieformulier.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Financieel Adviseur Buitendienst, Hypotheekadviseur, Insurance, Verzekeringsadviseur, Finance, Accountmanager, Financieel Consultant, Noord-Brabant, Gelderland, Limburg, Zuid-Holland, Utrecht, Noord-Holland


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten