donderdag 26 maart 2015

Vestigingsmanager bij Univé RivierenlandWie zijn wij?
Univé Rivierenland is een ambitieuze, zelfstandige en coöperatieve verzekeringsmaatschappij. Naast een uitgebreid aanbod van brand- en woonverzekeringen bieden wij de particuliere en zakelijke markt een totaalpakket van schade-, zorg-, levensverzekeringen en hypotheekadvies en -bemiddeling. Voor ruim 100.000 regionale klanten werken 180 medewerkers aan een onderscheidende, persoonlijke en klantgerichte dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd te Sliedrecht. Tevens zijn er vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk, Werkendam, Zeist, Leusden, Oudewater, Eemnes, Utrecht(2),Venlo en Rosmalen. Univé Rivierenland is aangesloten bij Univé Verzekeringen, een landelijke coöperatieve verzekeringsmaatschappij met ruim 2800 medewerkers.

Om het ondernemerschap dicht(er) bij onze leden te organiseren, zijn wij voor de Vestiging Werkendam op zoek naar een ondernemende, ambitieuze en inspirerende

Vestigingsmanager


(Fulltime)


De uitdaging
Als Vestigingsmanager ben je het gezicht in de lokale markt en als meewerkend voorman verantwoordelijk voor het succes van jouw vestiging. Op basis van het door jou opgestelde ondernemersplan bewerk je samen met jouw team planmatig de Particuliere Markt. Maar ook weet je vanuit de lokale netwerken contacten te leggen voor jouw collega’s van de Zakelijke Markt. Je hebt een goed inzicht in de verzekeringsmarkt en bent in staat in de rol van totaaladviseur een serieuze gesprekspartner te zijn voor bestaande en nieuwe klanten. Als leider, manager en voorman geef je op inspirerende wijze richting aan de ontwikkeling van de vestiging en de medewerkers. Jij maakt het verschil! Je rapporteert aan de Regiomanager Particulieren.

Wie ben jij?
Je bent resultaatgericht, enthousiast en stelt van nature onze leden centraal. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je bent ondernemend, een gedreven en herkenbaar leider en een initiatiefrijke teamspeler, die de wil heeft om zelfstandig te werken en er naar handelt om onze dienstverlening en de resultaten voortdurend en blijvend te verbeteren. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs! Je hebt een HBO opleiding succesvol afgerond en je bent in het bezit van het diploma WFT Schade. Als je reeds in het bezit van WFT Leven (incl. Beleggen) is dat een grote pre. Zo niet, dan ben je bereid dit diploma versneld te behalen. Je hebt reeds enige jaren leidinggevende ervaring in een commerciële rol binnen (bij voorkeur) de verzekeringsbranche. Het heeft onze grote voorkeur als je woonachtig bent in de directe omgeving van de vestigingsplaats.

Wat bieden wij?
Werken bij Univé Rivierenland betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een ambitieuze en betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met o.a. een dertiende maand en een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Geprikkeld en uitgedaagd?
Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Bijzonderheden
Univé Rivierenland hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Overige informatie
Voor informatie kun je bellen met Ralph de Lange (Regiomanager Particulier) telefoon 06-20110578

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten