maandag 16 maart 2015

Artsen en Medisch Specialisten bij TMI



Werken als arts in Duitsland; de volgende stap in je carrière?

Ben je toe aan een volgende stap in je carrière? Heb je interesse om een periode in het buitenland aan de slag te gaan? Hoe vind je als arts eigenlijk de werkplek die bij je past? TMI, dé detacheerder in de Zorg, vindt voor jou de juiste baan! Met onze kennis, jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk begeleiden wij zorgprofessionals naar een volgende carrièrestap.

Momenteel zijn wij voor diverse instellingen in Duitsland op zoek naar:

Artsen en Medisch Specialisten



TMI begeleidt en ontzorgt tijdens het hele traject
Werken in een ander land betekent veel regelen. Wij nemen graag deze zorg uit handen. Welke stappen moet je allemaal nemen om in Duitsland aan de slag te kunnen gaan? Waar moet je op letten om de juiste beslissing te kunnen nemen? Ons internationale team ondersteunt je bij de gehele sollicitatieprocedure. Tevens heb je persoonlijk contact met je accountmanager die antwoord geeft op al je vragen.

De voordelen van werken in Duitsland
  • Werkervaring opdoen in een andere omgeving en werkcultuur;
  • Zeer goede arbeidsvoorwaarden;
  • Wij begeleiden en ontzorgen de gehele sollicitatieprocedure;
  • Korte en lange termijn opdrachten;
  • Werken in een regio naar keuze.

TMI; Dé detacheerder in de Zorg
Sinds 2001 is TMI uitgegroeid tot een groot internationaal detacheringbureau in de Zorg. Inmiddels hebben we naast Nederland ook vestigingen in Duitsland, Zwitserland en op Curaçao. TMI beschikt voor iedere doelgroep over een ervaren en enthousiast team van recruiters, accountmanagers en backoffice medewerkers.

Solliciteren
Ben jij of ken jij de perfecte kandidaat voor deze vacature? Meld je dan direct aan via onze sollicitatiepagina.

Neem voor meer informatie contact op met TMI via 020-717 35 27 of werving@tmi-interim.nl. Bekijk ook onze website www.tmi-interim.nl/artsen.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten