maandag 30 maart 2015

Hartfunctielaborant Gespecialiseerd Echocardiografie bij Medisch Centrum HaaglandenMedisch Centrum Haaglanden en Bronovo zijn gefuseerd en vormen de ‘Stichting Medisch Centrum Haaglanden/Bronovo-Nebo’. Wij hebben drie ziekenhuislocaties* in de Haagse regio en leveren ziekenhuiszorg van topkwaliteit, vakbekwaam en toegewijd aan iedereen. Onze stichting heeft een alliantie met het LUMC en fungeert als Teaching Hospital voor medische studenten en co-assistenten. Ook leiden we in grote getale medisch-specialisten, verpleegkundigen en andere medewerkers op. Door onze krachten te bundelen, combineren we de sterke kanten van beide ziekenhuizen en kunnen we ook in de toekomst goede zorg blijven bieden.

* MCH Westeinde in de Haagse binnenstad, MCH Antoniushove in Leidschendam en Bronovo-Nebo in Benoordenhout.

Hartfunctielaborant gespecialiseerd echocardiografie


Den Haag en Leidschendam (M/V)


Ben jij die professionele, betrokken hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden je een veelzijdige, interessante baan in een plezierige werkomgeving.

De afdeling
De afdeling Hartfunctie van de Stichting Medisch Centrum Haaglanden (MCH) en Bronovo-Nebo is continu in beweging. De multiculturele patiëntenpopulatie van de Haagse binnenstad hoort bij het Westeinde (WZ). Locatie Antoniushove (AH) en Bronovo concentreren zich op ouderenzorg. Het specialisme cardiologie heeft een sterke ontwikkeling doorgemaakt en blijft nieuwe uitdagingen zoeken. Voor cardiologie betekent dit de profilering van acute zorg op locatie WZ en chronische en electieve zorg op locatie Bronovo en AH. Een hecht team van hartfunctielaboranten staat elke dag klaar om de patiënten zorgvuldig te begeleiden en behandelen. Dit vindt plaats in goede en intensieve samenwerking met de cardiologen. De collega’s zijn professioneel, leergierig en betrokken.

De functie
Op de afdeling hartfunctie is een vacature voor een hartfunctielaborant met specialisatie echocardiografie. Je voert zelfstandig echocardiografie uit en assisteert bij oesofagusecho en contrastecho. Ook wordt echocardiografie toegepast bij het instellen van bi-ventriculaire pacemakers. Er wordt gebruik gemaakt van Vivid-echoapparaten. Je voert echocardiografische onderzoeken uit en interpreteert deze. Ook verricht je administratieve en algemene werkzaamheden. Daarnaast beheer je mede de apparatuur en geef je uitvoering aan kwaliteitseisen. Het is een afwisselende, verantwoordelijke functie in een hecht en betrokken team.

Werken in een ziekenhuis is werken op een bijzondere plek. Je betekent hier werkelijk iets voor andere mensen. De onderlinge sfeer is goed, de teams zijn sterk. Jouw ideeën en die van je collega's worden niet alleen gehoord, we maken er ook écht werk van. Daardoor kun je met elkaar veel bereiken in het MCH en Bronovo-Nebo. Op elk niveau, op iedere plek. Werkinhoudelijk, en tegelijkertijd in je loopbaan. Want ook dan horen we je wensen en ideeën.

Functie-eisen
  • je bent in het bezit van het HBO diploma hartfunctielaborant, uitstroomrichting echocardiografie of gelijkwaardig diploma
  • je hebt kennis van protocollen en richtlijnen van de afdeling Hartfunctie en kennis van reanimatietechniek, volgens Europese richtlijnen
  • je bent vakkundig en communicatief vaardig en kunt goed plannen en organiseren
  • je werkt cliënt-, resultaatgericht en kwaliteitsbewust.
  • je bent leergierig en ondernemend, waarbij je kansen voor verbetering ziet en zelf oppakt
  • je hebt affiniteit met onze overwegend multiculturele patiëntenpopulatie

Als medewerker bij Stichting Medisch Centrum Haaglanden en Bronovo-Nebo werk je met patiënten, goederen, geld en/of vertrouwelijke gegevens. Daarom vindt aanstelling plaats onder voorbehoud van het overleggen van een gunstige Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Arbeidsvoorwaarden
  • een dienstverband van minimaal 24 uur per week, op basis van een jaarcontract
  • arbeidsvoorwaarden conform CAO Ziekenhuizen
  • uitgebreide opleidingsmogelijkheden, zowel inhoudelijk als gericht op competenties
  • interessante extra's, zoals een fietsproject, bedrijfsfitness, kinderopvang in eigen kinderdagverblijf, eindejaarsuitkering en premiekorting op verzekeringen

Salaris
Het salaris, is afhankelijk van opleiding en ervaring, ingedeeld in FWG 50; max. van € 3.264,- bruto per maand op basis van een 36-urige werkweek.

Meer informatie
Voor inhoudelijke vragen over de functie, kun je contact opnemen met Manette Coremans, zorgmanager Hartfunctie via tel: 070-3574916 of mail naar m.coremans@mchaaglanden.nl of Ingrid Peters, unithoofd polikliniek Cardiologie via 070-3124364 of mail naar ipeters@bronovo.nl.

Meer informatie over Medisch Centrum Haaglanden/Bronovo-Nebovind je op www.mchaaglanden.nl en www.bronovo.nl. Wil je eerst ontdekken hoeveel je toekomstige collega’s al voor elkaar hebben gekregen? Kijk dan op www.werkenbijhetmch.nl.

Heb je interesse? Reageer dan uiterlijk vrijdag 17 april 2015, via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten