donderdag 26 maart 2015

Supervisor Distributiecentrum bij Etam Groep Retail B.V.Waar ga je werken?
Etam Groep is een organisatie met 2200 gepassioneerde collega’s in de winkelformules Miss Etam, Promiss en op ons hoofdkantoor te Zoetermeer. We zijn al meer dan 90 jaar succesvol in de damesmode en zijn in de afgelopen jaren bekroond met diverse publieksprijzen, waaronder ‘Beste winkelketen in de categorie damesmode’ en ‘Meest gewaardeerde damesmodesite van Nederland.’ Wij distribueren onze producten niet alleen via winkels, maar ook via online platforms en ons eigen e-commerce kanaal, zowel nationaal als internationaal.

Op het hoofdkantoor zijn ongeveer 200 collega’s werkzaam. Binnen het distributiecentrum varieert de bezetting gemiddeld tussen de 120 en 130 medewerkers, verdeeld over twee shifts.

Etam Groep is op zoek naar een

Supervisor Distributiecentrum


Fulltime
Standplaats Zoetermeer


Ben jij de ervaren supervisor logistiek die kansen ziet om efficiënter te werken en deze ook doorvoert?

Wat houdt de functie in?
Als supervisor DC zorg je door een efficiënte inzet van mensen en middelen voor een effectieve goederenstroom. Je bewaakt de voortgang van de planning en de werkzaamheden, zodat goederen conform de planning worden gedistribueerd. Vanuit je rol als teamleider ben je flexibel inzetbaar bij verschillende teams in het distributiecentrum. Denk hierbij o.a. aan de afdelingen goederenontvangst, retouren en e-commerce. Je bent verantwoordelijk voor het begeleiden en motiveren van de medewerkers zodat de werkzaamheden efficiënt en op de juiste wijze uitgevoerd worden. De teams bestaan uit 10 tot 30 medewerkers, afhankelijk van de afdeling en het seizoen. Je onderhoud je dagelijks contact met de Procescoördinator over eventuele wijzigingen t.a.v. de verwachte planning. Door goed overzicht ben je in staat op tijd te anticiperen op onvoorziene wijzigingen en kun je de planning hierop bijsturen. Daarnaast ben je continu op zoek naar verbeteringen t.a.v. de processen met als doel de productiviteit en kwaliteit te verbeteren.

Wat vragen we van je?
Uitstekende communicatieve vaardigheden spreken voor zich, evenals een pro-actieve instelling. Je ziet mogelijkheden tot verbeteringen en efficiënter werken en bent in staat deze op een correcte uit te voeren. Je manier van leidinggeven kenmerkt zich door vertrouwen in de medewerkers, toegankelijkheid en daadkracht. Je stimuleert de teameffectiviteit evenals de individuele prestaties.

Verder vragen we:
  • Een afgeronde MBO/MBO+ opleiding;
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring;
  • Aantoonbare ervaring in een leidinggevende rol in een logistieke omgeving;
  • Een flexibele instelling m.b.t. werktijden, we werken in shifts van 8.00 uur tot 16.00 uur en van 16.00 uur tot 0.00 uur.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende functie in een werkomgeving die volop in beweging is. Uiteraard hoort hier een prima salaris afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast is er een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren
Voor meer informatie over de functie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Esther te Winkel, Corporate Recruiter a.i., telefoonnummer 06-10190936. Direct solliciteren? Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via onze sollicitatiepagina.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel www.stichtingfad.nl.

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: Logistiek, Supervisor Logistiek, Distributiecentrum, Logistics, Logistiek vacatures, Manager Distributiecentrum
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten