donderdag 26 maart 2015

Verzekeringsadviseur bij Univé RivierenlandWie zijn wij?
Univé Rivierenland is een ambitieuze, zelfstandige en coöperatieve verzekeringsmaatschappij. Naast een uitgebreid aanbod van brand- en woonverzekeringen bieden wij de particuliere en zakelijke markt een totaalpakket van schade-, zorg-, levensverzekeringen en hypotheekadvies en -bemiddeling. Voor ruim 145.000 regionale klanten werken 180 medewerkers aan een onderscheidende, persoonlijke en klantgerichte dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd te Sliedrecht. Tevens zijn er vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk, Werkendam, Zeist, Leusden, Oudewater, Eemnes, Utrecht(2), Venlo en Rosmalen. Univé Rivierenland is aangesloten bij Univé Verzekeringen, een landelijke coöperatieve verzekeringsmaatschappij met zo’n 1,5 miljoen klanten en ruim 2800 medewerkers.

Voor onze (nieuwe) vestiging in Venlo zijn wij op zoek naar een

Verzekeringsadviseur


regio Limburg


De uitdaging
In deze uitdagende, afwisselende en commerciële rol ben je medeverantwoordelijk voor de commerciële successen die op de vestiging worden gerealiseerd. Met een klant- en resultaatgerichte instelling realiseer je efficiënte en effectieve commerciële processen. Samen met jouw team bewerk je actief de regionale markt en ben je het gezicht van Univé. Je voert professionele en klantgerichte adviesgesprekken en bent in staat klanten aan je te binden. Daarmee draag je bij aan een maximale klanttevredenheid en uiteindelijk aan een gezonde groei van Univé Rivierenland.

Wie ben jij?
Je bent een energieke, resultaatgerichte en enthousiaste adviseur die van nature onze leden centraal stelt. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je hebt de wil om zelfstandig te werken en handelt er telkens naar om onze dienstverlening blijvend te verbeteren. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs! Je hebt minimaal een afgeronde MBO opleiding, met een werk- en denkniveau op HBO niveau. Je bent in het bezit van het diploma WFT Basis, WFT Schade en (bij voorkeur) WFT Leven. Je hebt degelijke, commerciële advieservaring binnen de verzekeringsbranche: dat is een voorwaarde. Woonachtig zijn in (of in de omgeving van) de vestigingsplaats is een grote pré.

Wat bieden wij?
Werken bij Univé Rivierenland betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met o.a. een dertiende maand en een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Geprikkeld en uitgedaagd?
Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Overige informatie
Voor verdere informatie kunt u bellen met mevrouw Laury Traksel, telefoon: 06 389 27 514

Bijzonderheden
Univé Rivierenland hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten