dinsdag 17 maart 2015

Financieel Adviseur Uitdagende regio's bij SNS Bank



Dé Financieel Adviseur met sterk ondernemerschap

Over SNS
SNS is de vierde bank van Nederland, ofwel de kleinste grootbank. Wij zijn de Retailbank van Nederland. Wij zijn uniek als bank omdat wij naast onze eigen SNS Hypotheek ook hypotheken van andere geldverstrekkers adviseren. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te zijn. Als medewerker bij SNS ben je geen onopvallend radertje in het grote geheel; je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als bank doen. Daarnaast ben jij bij ons verantwoordelijk voor een van de 250 marktgebieden in Nederland en voor al het financiële advies wat hier plaatsvindt. Als jij vindt dat het anders kan of ‘normaler’ moet: deel je jouw ideeën en verleg je grenzen. Per slot van rekening zijn het onze mensen die vernieuwing kunnen brengen en vastgeroeste gewoontes doorbreken. Door elkaar scherp te houden, te waarderen én aan te spreken. En door normaal te doen. Ongeacht met wie we contact hebben.

Bij SNS verkoop je geen praatjes, maar gewoon goed financieel advies.

Ben jij een echte netwerker en sterk in het opbouwen van nieuwe klantrelaties?
SNS is op zoek naar Dé enthousiaste, gedreven, ondernemende


Financieel Adviseur



die SNS op de kaart gaat zetten.


Wat ga je doen?
Als Financieel Adviseur ben je verantwoordelijk voor één van de regio’s, waar SNS nog écht op de kaart gezet moet worden. Door jouw sterke inzet weten inwoners SNS te vinden voor financieel advies. Je helpt klanten met financiële vraagstukken in de breedste zin van het woord en adviseert over hypotheken, vermogensadvies, betalen, sparen èn verzekeren. In deze rol bouw je lange termijn relaties op met bestaande en nieuwe klanten. Je bent een commercieel talent en gedreven om de klant optimaal te bedienen.

De rol van deze functie is nóg wat ondernemender dan onze reguliere financieel adviseurs functie. Dit omdat je aan de slag gaat in één van onze regio’s waar SNS nog niet heel bekend is. Naast het geven van kwalitatief goed advies houd je je veel bezig met netwerken en acquireren. Je bent zelf verantwoordelijk voor de acquisitie van nieuwe klanten. Daarbij ondersteunen wij jou natuurlijk door jou te voorzien van de juiste informatie over deze marktgebieden en bieden wij jou hulp het uitwerken van de sales- en marketingplannen.

Het werken als Financieel Adviseur is bij SNS echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal te maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen, elkaar aanspreken en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf verantwoordelijke beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Wat wij van jou vragen?
  • HBO werk- en denkniveau.
  • 2-4 jaar ervaring met het geven van financieel advies (met een nadruk op hypotheken).
  • Aantoonbare ervaring in het opbouwen en onderhouden van een klantenportefeuille.
  • WFT Diploma’s: WFT Basis, WFT Hypotheken, WFT Beleggen en WFT Leven, WFT Schade en WFT Inkomen PE Plus; WFT Basis, Schade Particulier, Hypotheken.
  • Bereidheid om Diploma Erkend Hypothecair Planner (EHP/LHP) te behalen.
  • Je hebt een stevig netwerk in één van de beschikbare regio’s.*
  • *Hoofddorp, Heemstede, Rotterdam Kralingen & Hilligersberg, Castricum / Heemskerk, Cappelle & Krimpen a/d Ijssel, Baarn / Soest, Etten-Leur / Ulvenhout, Naaldwijk, Amstelveen / Mijdrecht / Uithoorn, Amsterdam Zuid.

Competenties: Je staat stevig in je schoenen, je bent ondernemend en weet kansen te creëren. Je hebt een klant- en resultaatgerichte instelling met oog voor kwaliteit. Je bent professioneel, proactief, zelfsturend, analytisch, creatief, commercieel, planmatig, maakt keuzes, stelt prioriteiten, flexibel en denkt in kansen.

Arbeidsvoorwaarden
Wat bieden wij?
Heel concreet: een vrije maar drukke baan, zelf je agenda indelen, veel op pad, de mogelijkheid om incidenteel thuis te werken, ontwikkelmogelijkheden en prettige collega’s. Geen poeha, niet overdreven strak in pak en aandacht voor jou en de klant.

We beloven geen gouden bergen. Geen exorbitant arbeidsvoorwaardenpakket. Wat wij bieden als werkgever is gewoon goed. We verzekeren je dat ‘normaal’ bij SNS heel leerzaam en verfrissend is. Want hoe normaal is werken bij een bank met een heldere visie, gedurfde kernwaarden en logische producten nu eigenlijk?

Solliciteren?
Wil je vernieuwing brengen en jezelf bovendien actief ontwikkelen? Dan ben je bij SNS aan het juiste adres. Samen kunnen we van normaal iets heel bijzonders maken. Klik op de sollicitatiebutton, vul je gegevens in, upload je cv en vertel ons in je sollicitatiebrief wat "normaal bankieren" voor jou betekent. Benoem in je brief in welke regio je aan de slag wilt gaan.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Caroline van Oppen, Senior Recruiter a.i., 06–12359703. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Marlene Maij, 06-12719751.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten