donderdag 19 maart 2015

Technisch Applicatiebeheerder bij PGGM



PGGM heeft voor haar vestiging in Zeist een vacature voor een:

Technisch Applicatiebeheerder



Je afdeling
De afdeling waar je komt te werken is Information Services (IS), de ICT-afdeling van PGGM. IS heeft een sterke project- en beheerafdeling. Ben je op zoek naar een uitdaging, dan vind je die bij ons!
Wij kunnen ons meten met elke grote IT-dienstverlener in het land. Of het nu gaat om kwaliteit van de geleverde ICT-diensten, snelheid van implementatie of innovatief vermogen. Zo zijn we nu één van de toonaangevende SharePoint gebruikers in Nederland en hebben we onze complete IT omgeving gevirtualiseerd. Wij zijn altijd op zoek naar innovatieve oplossingen!

Binnen IS kom jij te werken in het team Release. Binnen de afdeling heb je 25 professionals als collega. Als team zorgen wij ervoor dat wijzigingen in de ICT infrastructuur en bedrijfsapplicaties op verantwoorde wijze in productie worden genomen. Wij vormen de schakel tussen de projecten (zowel interne IS- als business projecten) die de wijzigingen initiëren en de afdeling die het tactisch en operationeel beheer van de ICT infrastructuur en bedrijfsapplicaties uitvoert.

Je functie
De werkzaamheden als Technisch Applicatie Beheerder zijn erg variërend. Geen dag is het zelfde en op maandag kun je nog weinig zeggen over hoe de werkzaamheden van vrijdag er uit gaan zien.
Je bent als Technisch Applicatie Beheerder primair werkzaam voor de business unit Vermogensbeheer. Door de grote diversiteit aan interne klanten binnen deze business unit werk je in een omgeving waar veel verschillende applicaties worden gebruikt.

De functie is opgesplitst in twee delen, je bent werkzaam in projecten of je besteedt je tijd aan proactief beheer. De projecten kunnen variëren van het upgraden van bestaande applicaties tot inrichten van nieuwe applicaties. Er worden regelmatig nieuwe projecten opgezet, waar jij je voor kunt inzetten. Soms is er ’s avonds of in het weekend ook werk te doen. Deze afwisseling is voor jou geen belemmering, sterker nog je vindt dit leuk. Tijdens deze werkzaamheden werk je nauw samen met verschillende afdelingen, zoals de projectteams, functioneel beheer en externe leveranciers.
Het is erg belangrijk om problemen snel op te lossen en het kan voorkomen dat je dit alleen moet afhandelen. Er wordt dus een hoge mate van zelfstandigheid en flexibiliteit verwacht.

Functie-eisen
  • Als TAB’er beschik je over de volgende eigenschappen:
  • HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur opleiding in een technische richting;
  • Ervaring met ondersteuning van applicaties en de daaraan gerelateerde (batch)verwerking;
  • Thuis in de wereld van Microsoft technologieën zoals MS-Windows Server, SQLServer, Visual Basic of PowerShell scripting;
  • Kennis van Simcorp Dimension of SWIFT is een pre;
  • Ervaring met Lean/Agile/Scrum methodieken.

Verder heb je een flexibele, proactieve en klantgerichte instelling. Je bent communicatief sterk, open, zelfsturend, een echte teamspeler en continue op zoek naar verbeteringen.

Daarnaast beschik je ook over coördinerende skills en wil je je graag inzetten voor de groep door te coachen en verbeterinitiatieven aan te dragen en uit te voeren.

Arbeidsvoorwaarden
Een professionele, daadkrachtige en inspirerende werkomgeving met volop kansen om je vakmanschap uit te bouwen. Bij ons staan samenwerken, kennis delen en zelfstandigheid hoog in het vaandel. Dit komt goed tot uiting in onze cultuur en het Nieuwe Werken.

Ons moderne en robuuste arbeidsvoorwaardenpakket zorgt voor een goede beloning en mogelijkheden werk en privé op een voor jou passende manier te combineren. We hechten aan een open en eerlijke bedrijfscultuur, bieden je werk dat er toe doet en hechten eraan met respect voor mens en omgeving te opereren. Kies je voor PGGM, dan kies je ook voor jezelf.

Meer weten?
Bel voor meer informatie met Rob Bello, Recruiter, 030-277 2103.

Solliciteren
Laat je sollicitatie met curriculum vitae achter via onze website.

Een screening maakt deel uit van de selectieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: vacature Technisch Applicatiebeheerder Zeist, ICT, Applicatiebeheer, Automatisering, IT Professional, Utrecht

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten