dinsdag 24 maart 2015

Maintenance Consultant bij DEKRA RailDEKRA Rail is een organisatie voor testen, inspecteren, onderzoeken en certificeren, actief in de markt van spoor, tram en metro. Wij leveren onze diensten aan asseteigenaren, assetmanagers en –onderhouders en de spoorwegindustrie. DEKRA Rail bestaat uit een network van op spoortechniek gerichte expertisecentra in West-Europa. We zijn een bedrijf van vakbevlogen professionals die rijke ervaring en expertise weten om te zetten in concrete oplossingen voor onze klanten. Van strategisch inzicht tot praktische ondersteuning met lab- en veldmetingen. Op de solide basis van ruim 100 jaar ervaring bouwen we gestaag aan een (inter-)nationale marktpositie.

Voor de vestiging in Nederland zijn wij op zoek naar een:


Maintenance Consultant M/VFulltime
Standplaats Utrecht


In deze functie ben je de intermediair tussen de klant, veelal de assetmanager, en de DEKRA Rail experts in testen, meten en modelleren. Je bent een stevige gesprekspartner die begrijpt wat een klant doet maar hem ook kan uitleggen wat zijn opties zijn. Je spreekt onderhoudsconcepten door en helpt de klant, op basis van risico-analyses, zijn keuzes te maken in het optimaliseren van prestaties, kosten en veiligheid. Het resultaat is dat je de vertaalslag van de door de klant gewenste performance naar de vereiste conditie van de assets maakt.
Soms ben je projectleider van multidisciplinaire teams, in andere gevallen ben je teamlid/consultant voor inhoudelijke onderhoudsvraagstukken. Er is binnen deze technisch uitdagende functie veel vrijheid om verder vorm te geven aan deze voor DEKRA Rail relatief nieuwe dienstverlening.

Naar welk profiel zijn we op zoek:
  • Technische opleiding WO (bijvoorbeeld Werktuigbouwkunde) of HBO aangevuld met opleiding of cursussen onderhoudstechnologie (bijv. Master of Engineering, Maintenance & Asset Management);
  • Je hebt 5 tot 8 jaar ervaring als maintenance engineer of maintenance manager;
  • Je bent bekend met PAS55/ISO55000 en hebt kennis van methodes/tools voor Enterprise Asset Management, voor inrichten van een onderhoudsconcept en voor risico-analyses;
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel in woord als schrift;
  • Analytisch, initiatiefrijk, conceptueel, pragmatisch.

Techniek in beweging
DEKRA Rail biedt een plezierige en uitdagende werkomgeving met veel ruimte voor je eigen inzicht en creativiteit en verschillende mogelijkheden voor persoonlijke groei. De breedte van ons dienstenpakket en de diversiteit in onze klanten zorgen voor veel afwisseling en dynamiek. We bieden een prima salaris en goede arbeidsvoorwaarden.

Kom in beweging
Spreken DEKRA Rail en de functie je aan en passen je ambitie en kwaliteiten bij de functie? Verstuur dan je CV met motivatie via onze sollicitatiepagina t.a.v. Gwen Righarts. Of neem met maarten.robers@dekra.com contact op voor inhoudelijke vragen. Beiden zijn bereikbaar via 030 300 51 00.

We horen graag van je!

Voor meer informatie kijk op www.dekra-rail.com.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Maintenance, Projectleider Techniek, Technisch Projectleider, Werktuigbouwkunde, HTS, Onderhoudstechnologie, Engineering, Asset Management, Risico-analyses, Rail, Railtechniek, Railinfra

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten