donderdag 26 maart 2015

Teamleider Call Center bij Koninklijke Gazelle N.V.Vind jij het leuk om bezig te zijn met de verbetering van klantenservice?
Dan is Gazelle op zoek naar jou!


Gazelle is voor haar (tijdelijke) vestiging in Arnhem (vanaf medio 2015 Dieren)
op zoek naar een:


Teamleider Call CenterJe taken en verantwoordelijkheden
Voor onze afdeling Service & Sales Support zijn wij op zoek naar een ervaren Teamleider voor onze 1e lijn medewerkers die dagelijks telefonisch contact onderhouden met onze klanten. Je geeft leiding aan 14 medewerkers en coacht hen op de kwaliteit en kwantiteit van de gesprekken en de afhandeling daarvan via de mail. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het maken van de wekelijkse en maandelijkse dashboards. Je analyseert deze gegevens, signaleert trends en acteert proactief voor het behalen van de juiste resultaten. Ook zorg je ervoor dat er periodiek een klanttevredenheidonderzoek wordt uitgevoerd.

Jij maakt het verschil
Wij zoeken een Teamleider die minimaal beschikt over een afgeronde, commerciële opleiding op HBO niveau.

Onze aanvullende functie eisen zijn:
  • Ervaring met het coachen van en het geven van instructie aan call center medewerkers
  • Ervaring met (telefonische) klantenservice
  • Gedreven en communicatief vaardig in het Nederlands en Engels, zowel schriftelijk als mondeling, Duits en/of Frans is een pre
  • Analytisch ingesteld en resultaat gericht

Wat zet Gazelle daar tegenover?
Wij bieden je een uitdagende functie in een klein team. Vanzelfsprekend biedt Gazelle uitstekende primaire en secundaire voorwaarden. Ook besteden wij veel aandacht aan de tevredenheid en gezondheid van onze medewerkers. Gazelle is onderdeel van de Pon Bicycle Group.

Gazelle verkoopt elk jaar circa 300.000 fietsen. Gazelle is marktleider in Nederland en profileert zich door een aansprekende, innovatieve collectie en een hoge leverbetrouwbaarheid. Herken je jezelf en je ambities in deze baan, reageer dan snel via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten