vrijdag 20 maart 2015

Coördinator Retail Marketing (32 uur) bij MS Mode Service Office



Wie zijn wij?
MS Mode is een dynamische en internationaal georiënteerde organisatie, die zich kenmerkt door laag geprijsde actuele mode voor de vrouw. De collectie is verkrijgbaar in de maten 40 t/m 52 en wordt wekelijks vernieuwd. Kwaliteit en duurzaamheid staan daarbij centraal.

MS Mode is een sterk groeiend bedrijf en heeft zich in de loop der jaren uitgebreid door heel Europa. MS Mode heeft ruim 400 winkels verspreid over de Benelux, Duitsland, Frankrijk en Spanje. In totaal werken er bijna 3000 medewerkers bij MS Mode. Onze organisatie kenmerkt zich door de volgende waarden en normen: passie voor klanten, streven naar continue verbetering, respect voor elk individu, afspraken nakomen, integer handelen en teamwork.

Momenteel zijn wij voor onze afdeling Marketing op zoek naar een:

Coördinator Retail Marketing

(32 uur, voor de periode april tm half juli)


De functie
In deze functie richt je je voornamelijk op het coördineren van de ontwikkeling en verdeling van Instore (marketing) materialen.

Dit betekent concreet dat je contact hebt met collega’s/ interne klanten over de inhoud en specificaties van te ontwikkelen marketing materialen, waarna je deze wensen doorvertaalt naar de rest van het retail marketing team en eventuele externe leveranciers. Daarbij vraag je offertes op, onderhandel je over prijzen en zorg je bij bestelling voor een juiste verdeling van de materialen in taalversie en hoeveelheid. Tenslotte houd je het budget scherp in de gaten en zorg je voor een tijdige distributieplanning.

Het profiel
Voor deze functie zoeken we een collega die beschikt over de volgende kwaliteiten:
  • Een afgeronde relevante HBO opleiding richting Communicatie;
  • Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Ervaring in (fashion) retail is een pré;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Kennis van en ervaring met SAP en MS Office;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift;
  • Competenties die je succesvol maken in de deze functie zijn: plannen en organiseren, goede communicatieve vaardigheden, initiatief nemen en kunnen werken in teamverband.

Wat biedt MS mode?
Bij MS Mode vind je een aangename en dynamische werksfeer en zeer enthousiaste collega’s. Wij bieden een goed pakket aan primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd in deze functie, stuur dan je motivatie met uitgebreid CV naar onze sollicitatiepagina via www.werkenbijmsmode.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld!

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure.
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten