donderdag 19 maart 2015

Hoofd Lokale Planning bij NS Reizigers



Hier ga je werken
NS Reizigers werkt aan de best mogelijke dienstverlening aan onze reizigers, omdat we willen bijdragen aan mobiliteit, vitaliteit en leefbaarheid. Dat vraagt om continue afstemming van alle mensen, middelen, activiteiten en techniek die daarbij betrokken zijn. Bij NS Reizigers hebben we op dat terrein een hoofdrol. Wij zijn het gezicht van NS en brengen dagelijks ruim 1 miljoen mensen naar hun bestemming; of dat nu werk, koopavond, oma, museum, strand of school is.

We spelen we een belangrijke rol in de mobiliteit van Nederland en het aantal treinreizigers is continue groeiende, ook buiten Nederland. NS heeft als missie telkens meer reizigers, veilig, op tijd en comfortabel te vervoeren via aantrekkelijke en multifunctionele stations. De circa 11.000 medewerkers van NS Reizigers, van machinist, servicemedewerker en conducteur tot aan de managers en marketeers op kantoor, dragen dagelijks bij aan een optimale beleving van de reis van de reiziger.

De afdeling Logistiek Dagplan is verantwoordelijk voor de planning van alle incidentele wijzigingen op de dienstregeling, en de inzet van het materieel en personeel. Zowel op de knooppunten als op de baanvakken. Lokale Planning Randstad Noord is één van de afdelingen binnen Logistiek Dagplan waar de knooppuntplanning voor het gebied Randstad Noord wordt verzorgd. Het hoofd Lokale Planning heeft als standplaats Utrecht en als werklocatie Amsterdam.

NS Reizigers is op zoek naar een


Hoofd Lokale Planning



Wat ga je doen?
Je geeft direct leiding aan de 28 planners en seniorplanners van Bureau Lokale Planning Randstad Noord. Je begeleidt en coacht hen in de dagelijkse werkuitvoering mede gericht op individuele ontwikkeling van de medewerker. Je weet wat je medewerkers beweegt, zodat je een band kan opbouwen, je medewerkers kan motiveren en indien nodig, ook op de juiste manier kan aanspreken. Je begeleidt hen in het veranderproces waarin de afdeling zich bevindt. Je schept duidelijkheid in de te bereiken resultaten op afdelingsniveau en het effect hiervan op de totale logistieke kolom. Creëert teamgeest en stimuleert medewerkers in het bedenken van nieuwe ideeën en voorstellen zodat de afdeling zich continu blijft verbeteren. Je zorgt ervoor dat alle beslissingen worden genomen vanuit het perspectief van de klant en investeert actief in de samenwerking en afstemming met ketenpartners en afnemers. Je zorgt dat medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de output van de afdeling en laat hen die verantwoordelijkheid ook nemen. Je draagt zorg dat de werkzaamheden op de afdeling op een efficiënte en effectieve manier worden georganiseerd en gepland, zodat de afgesproken output kan worden gerealiseerd. Je voert voorstellen ter verbetering van de eigen processen door. Je rapporteert tussentijds over resultaten en stuurt op basis van behaalde resultaten zo nodig bij. Je lost escalaties voor operationele problemen vanuit de logistieke organisatie op. Je draagt consequent de door het MT Logistiek bepaalde koers uit en voert deze door. Je coacht en begeleidt medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling. Je adviseert het management op gebied van logistiek, procesinrichting, werkwijze en personele ontwikkeling vanuit vakdeskundigheid.

Waar ben je goed in?
Als Hoofd Lokale Planning ben je werkzaam in een brede en boeiende werkomgeving. Voor deze functie zijn wij op zoek naar een energieke teamspeler die in staat is te verbinden, mensen kan enthousiasmeren en mobiliseren. Om succesvol te zijn in deze functie heb je minimaal een HBO opleiding afgerond en minimaal 4 jaar leidinggevende ervaring. Ervaring met Lean management en de logistieke sector is een pre. In het kader van toekomstige veranderingen op de afdeling én in de keten, is het van belang dat vanuit kennis van landelijke en lokale bedrijfsprocessen een visie wordt ontwikkeld. Je vertaalt deze visie naar concrete veranderingen waarbij je besluitvaardig en daadkrachtig te werk gaat zonder het grote geheel uit het oog te verliezen. Bij het implementeren van veranderingen staan ondersteuning, samenwerking en coaching centraal. Je stimuleert dit door duidelijk en transparant te zijn, je doet wat je zegt en je zegt wat je doet. Je bent in staat om in je communicatie te schakelen tussen verschillende niveaus.

Door de veranderingen binnen de Logistieke Organisatie is de functie Hoofd Lokale Planning tijdelijk.

Vind je dit interessant?
NS betekent ruimte voor ondernemerschap, eigen initiatief en verantwoordelijkheid. NS biedt een uitdagende werkomgeving en de gelegenheid om te investeren in je eigen ontwikkeling.
Het salaris voor deze functie is maximaal €5.300,- op basis van 36 uur. De uiteindelijke hoogte van je salaris is afhankelijk van je kennis en ervaring. Hiernaast hebben wij een hoogwaardig secundair arbeidsvoorwaardenpakket met onder meer een prima pensioenvoorziening, gunstige bruto-netto berekening en uiteraard een vervoersbewijs.

Informatie
Voor vragen over de functie of de procedure, kan je contact opnemen met Marlou van Iersel (Corporate Recruiter) via 030 2353646.

Solliciteren
Sollicitaties voorzien van CV en motivatiebrief ontvangen wij graag via onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Planner, Planning, Hoofd Planning, Hoofd Logistiek Planning, Lean management, Logistieke vacatures

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten