maandag 30 maart 2015

BIM-modelleur bij Aronsohn raadgevende ingenieurs



Aronsohn raadgevende ingenieurs is een toonaangevend adviesbureau in Nederland voor met name de constructies van gebouwen en voor bouwmanagement. Al vanaf 2006 zijn wij intensief aan de gang met 3D-modelleren en het samenwerken in een BIM. Wij zijn continu bezig om nieuwe BIM-vaardigheden te onderzoeken, te ontwikkelen en in te voeren in onze bedrijfsvoering.

Voor de versterking van ons team BIM modelleurs en het verder ontwikkelen van onze hoge bureaustandaard met betrekking tot BIM, zijn wij voor onze vestigingen in Rotterdam en Eindhoven op zoek naar een gedreven

BIM-modelleur

(m/v)


Je bent een modelleur die steeds op zoek is naar verbetering van de kwaliteit en de efficiëntie van zowel het constructieve model als het gehele BIM alsook van het ontwikkelproces daarvan. Je bent een positief ingestelde teamspeler die binnen de organisatie collega’s weet te stimuleren en in een extern projectteam Aronsohn op hoog niveau kan vertegenwoordigen. Hiervoor heb je het academische denkniveau om alle organisatorische, modelleer- en planning-technische aspecten van een BIM te doorgronden en de communicatieve vaardigheden om jouw inzichten op anderen over te brengen.

Functie-eisen
Behalve constructief inzicht verwachten wij van je dat je kennis en ervaring hebt met:
  • de softwarepakketten Revit, Navisworks en met de IFC standaard;
  • het zelfstandig opzetten van een constructief model;
  • het maken van projectspecifieke families met bijbehorende parameters;
  • de verschillende samenwerkingsvormen waarmee binnen een BIM kan worden gewerkt;
  • het opzetten of aanvullen van een samenwerkingsmodel of BIM-protocol op projectniveau.

Arbeidsvoorwaarden
Wij bieden je een inspirerende werkomgeving binnen een professionele en resultaatgerichte organisatie die trots is op haar spraakmakende opdrachten. Er is ruimte voor persoonlijke en professionele ontwikkeling en er wordt gestreefd naar een goede balans tussen privé en werk. Uiteraard bieden wij een passende beloning, aangevuld met goede secundaire arbeidsvoorwaarden.

Solliciteren
Voor meer informatie kun je contact opnemen met ir. Michel Schamp op telefoonnummer 010-2808080.
Jouw sollicitatie met CV kun je via onze sollicitatiepagina versturen.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten