woensdag 18 maart 2015

Maintenance Technician bij Abbott Laboratories



Abbott heeft een bijzondere missie: Improve people’s lives. Wereldwijd vertrouwen miljoenen mensen op onze medicijnen en behandelmethoden. En we werken voortdurend aan verbetering en vernieuwing. Elk van onze 70.000 medewerkers draagt daar een steentje aan bij, ieder vanuit een eigen expertise. In Nederland zijn 2000 mensen, verspreid over 10 vestigingen, werkzaam in de productie, logistiek, marketing en verkoop.

Maintenance Technician



Functieprofiel:
Als allround (storings)monteur verhelpt u storingen en verricht u preventief onderhoud aan bedrijfsinstallaties van de verschillende Abbott afdelingen. U doet voorstellen om te komen tot aanpassingen en verbeteringen van de apparatuur om de efficiency en de kwaliteit te verbeteren. Hierin is het goed kunnen communiceren met de gebruikers van de verschillende bedrijfsinstallaties (klanten) en collega’s van essentieel belang. Er wordt gewerkt in een 3,4 of 5 ploegendienst.

Vereiste vaardigheden:
U heeft een opleiding MBO/ MBO+ elektrotechniek of daaraan gelijkwaardig, aangevuld met aantoonbare ervaring met PLC en SCADA systemen. U heeft ervaring in het elektrotechnisch-, besturingstechnisch-, en mechanisch onderhoud van machines en installaties. Ervaring met zowel de bij Abbott toegepaste productieprocessen alsmede Siemens S7 , iFix SCADA systemen en moderne robottechniek is een pre.

Verder bent u in staat complexe procestechnische vraagstukken snel en nauwkeurig te beoordelen en adequaat te handelen. Bovendien bent u in staat uw kennis en vaardigheden op enthousiaste wijze aan anderen over te dragen. U communiceert open en duidelijk, u bent flexibel, stressbestendig en soepel in de samenwerking; een echte teamplayer. Spreekvaardigheid van de Engelse en Duitse taal is een pre.

Opleiding en werkervaring:
MBO werk- en denkniveau, bij voorkeur richting levensmiddelentechnologie, verpakkingstechnologie of procestechniek.

Hoe te solliciteren:
Voel je aangesproken door Abbott, zoek je een baan met betekenis en herken je jezelf in het geschetste profiel, maak je interesse dan kenbaar. Je kunt je sollicitatie achterlaten op onze sollicitatiepagina.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten