woensdag 18 maart 2015

Commerciële Rayon Manager Foodservice bij Sligro Food Group



Commerciële Rayon Manager Foodservice

(Horeca Zuid-Holland)


Dit ga je doen:
Als vertegenwoordiger van Sligro ben je verantwoordelijk voor de acquisitie en het relatiebeheer van horecaklanten in de provincie Zuid-Holland (Rotterdam/Gouda). Door koppeling van commercieel talent en "foodservicegevoel" boek je uitstekende resultaten en draag je mede zorg voor de verhoging van de omzet en de verbetering van de marge. Je opereert vanuit onze Bezorgservice te Berkel en Rodenrijs.

Belangrijke taken en verantwoordelijkheden:
  • Je draagt de visie van de organisatie op positieve en enthousiaste wijze uit;
  • Je informeert en adviseert belanghebbenden over verkoopcondities;
  • Je draagt zorg voor interne afstemming van contractafspraken ten behoeve van een optimale dienstverlening;
  • Je signaleert verbeteringsmogelijkheden en speelt hier actief op in;
  • Je adviseert management met betrekking tot regioverkoop;
  • Je neemt deel aan het regionaal salesoverleg en commercieel overleg;
  • Je draagt zorg voor het aanleveren van bezoekrapportages;
  • Je volgt ontwikkelingen en trends binnen je eigen verantwoordelijkheidsgebied en ontwikkelt actief kennis hierover.

Dit verwachten wij van jou:

Wil jij graag voor Sligro op pad om onze foodservice klanten te adviseren?
Wij zoeken kandidaten met MBO+ werk- en denkniveau (bij voorkeur middelbare hotelschool / horeca opleiding). Je hebt minimaal 3 jaar recente saleservaring als accountmanager in de buitendienst binnen een foodservice omgeving (B2B). Je hebt een netwerk binnen de branche, woont in de provincie Zuid-Holland en bent bereid om (met je eigen auto) te reizen.

Je hebt een zichtbaar enthousiasme voor food / horeca. Middels het tonen van oprechte interesse in de klant geef je maatwerk advies en realiseer je een nauwe relatie met (potentiële) klanten. Je maakt een sterke, positieve eerste indruk en past je makkelijk aan in nieuwe, onbekende situaties. Uiteraard ben je representatief, ambitieus en stressbestendig.

Competenties:
Belangrijke competenties: Resultaatgericht, klantgericht samenwerken, initiatief nemen, impact, visie uitdragen en aanpassingsvermogen.

Over ons
Sligro Food Group bestaat uit foodretail- en foodservicebedrijven, die zich direct en indirect richten op de markt van de etende mens. Dit geschiedt bij Foodservice als groothandel (Sligro en Van Hoeckel) en bij Foodretail als groothandel en detaillist (EMTÉ supermarkten). Ons centrale distributiecentrum en hoofdkantoor zijn gevestigd in Veghel.

Primair klantgerichte activiteiten vinden plaats in de bedrijfsonderdelen, terwijl alles achter de schermen centraal wordt aangestuurd. Centraal waar het kan, decentraal waar het moet, is onze filosofie. Alleen daar waar het niet wenselijk of mogelijk is werken wij met individuele systemen en processen. Hiermee wordt enerzijds maximale synergie gerealiseerd en anderzijds geeft het focus op de klant en de marktsituatie per bedrijfsonderdeel.

Wij streven ernaar een constant en beheerst groeiende kwaliteitsonderneming te zijn voor al onze stakeholders. Over het jaar 2013 is een groepsomzet gerealiseerd van € 2,5 miljard met een nettowinst van € 68 miljoen. Het gemiddeld aantal personeelsleden op fulltime basis bedroeg ruim 5.800. De aandelen van Sligro Food Group staan genoteerd in de Midcap van Euronext Amsterdam.

Voor meer informatie over onze organisatie verwijzen wij naar onze site www.sligrofoodgroup.nl.

Interesse?
Ben jij de Commerciële Rayon Manager Foodservice die wij zoeken? Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Voor meer inhoudelijke informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Linda Elderkamp, Corporate Recruiter op telefoonnummer 06 - 53989108. Wil je aanvullende informatie over de sollicitatieprocedure bel dan met de afdeling Recruitment Support op telefoonnummer 0413 - 370929.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Trefwoorden: accountmanager, salesmanager, verkoop, sales, Gouda, Zuid-Holland
0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten