woensdag 25 maart 2015

Junior / Medior Modelleur bij VIVAT Verzekeringen



Ben jij voor ons modelling team de nieuwe communicatiefvaardige en klantgerichte modelleur?

Voor de afdeling Modelling, onderdeel van Models, Analytics & Change, is VIVAT op zoek naar een

Junior / Medior Modelleur


binnen de verzekeringstak, standplaats Utrecht


De afdeling Modelling ontwerpt en implementeert risico- en waarderingsmodellen die voldoen aan hoge kwaliteitseisen. De medewerkers hebben kennis en ervaring op het gebied van kwantitatieve modellering, ontwerp en automatisering, risicomanagement en Solvency II. Door deze unieke combinatie van vaardigheden kan Modelling het gehele traject vanaf de klantvraag tot een geïmplementeerd model op zich nemen. Ook het trainen van medewerkers op gebruik en begrip van de modellen en applicaties behoort tot de werkzaamheden.

Zo hebben wij de kennis en ervaring in huis om goed kwantitatief risicomanagement te kunnen bedrijven. De afdeling Modelling is een krachtig en hecht team waar concrete resultaten geboekt en gevierd worden. Hierbij staan plezier in het werk, persoonlijke groei en teamgroei hoog in het vaandel.

Als modelleur beschik je over ruime kennis van kwantitatieve technieken, toegepast bij een verzekeraar. Daarbij kun je denken aan analytische formules voor de waardering van opties/garanties en modellen om marktrisico’s te meten, scenario’s te genereren, solvabiliteitsprojecties te maken en sterfte/vervalkansen in te schatten. Je fungeert als vraagbaak voor collega’s en modeleigenaren.

De functie Junior/Medior Modelontwikkelaar valt in het Modelling team, dit team is onderdeel van Models Analytics & Change . Dit behoort tot het Risk domein van de VIVAT Verzekeringen (CRO).

Wij vragen
  • Een Master of PhD in wis-/natuurkunde, econometrie, of vergelijkbare kwantitatieve opleiding. Bij voorkeur aangevuld met FRM of CFA.
  • Ervaring met risicomodellen en waarderingstechnieken bij een verzekeraar of pensioenfonds.
  • Programmeerervaring in bijvoorbeeld MATLAB.
  • Kennis en/of ervaring met Solvency II.
  • Ervaring met projectmatig werken.

Competenties:
Je bent een sterke teamspeler en een prettige collega, en je beschikt over een zeer klant- en resultaatgerichte insteek. Je kan complexe zaken op een eenvoudige manier communiceren.

Wat krijg je van ons?
Uiteraard krijg je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden; een prima salaris, 13e maand, kortingen op diverse financiële producten en veel ruimte voor opleiding en ontwikkeling. We zijn een informele organisatie zonder jasje-dasjecultuur. We kiezen voor een goede balans tussen werk en vrije tijd (zoals Het Nieuwe Werken). Je krijgt veel eigen verantwoordelijkheid.
Kijk hier voor meer informatie over onze arbeidsvoorwaarden

VIVAT Verzekeringen is een Nederlandse verzekeraar die bestaat uit een groot aantal bekende verzekeringsmerken: Zwitserleven, Zelf, Routemobiel, Reaal, Proteq Dier & Zorg en de verantwoorde vermogensbeheerder ACTIAM. Stuk voor stuk merken met een unieke propositie, geschiedenis en uitstraling. Deze ‘meer-merken-strategie’ is een bewuste keuze. Wij geloven dat de samenleving pluriform is en dat merken dicht bij mensen moeten staan om klanten optimaal te kunnen bedienen.

Als no-nonsense verzekeraar zien we het als onze belangrijkste opdracht om de financiële zelfredzaamheid van mensen te vergroten. Eenvoud en duurzaam zijn daarbij het fundament. Daarvoor werken wij dagelijks met passie voor het vak en gevoel voor de klant.

We zien dat ‘waar voor je geld’ meer dan ooit van ons verlangd wordt en dat in een verzekeringsmarkt die ook nog eens snel en sterk verandert. Wij richten ons op herstel van vertrouwen en de continuïteit van de klantrelatie via de merken en bereiden ons tegelijkertijd voor op het samengaan met een andere sterke marktpartij. Ontwikkelingen die het werken bij VIVAT Verzekeringen complex, maar ook enorm interessant en dynamisch maken. Uitzonderlijker dan dit zal het niet snel worden. Ga de uitdaging aan en draag bij aan een belangrijke nieuwe fase voor VIVAT Verzekeringen.

De verzekeringsactiviteiten van SNS REAAL zijn gebundeld in VIVAT Verzekeringen. SNS REAAL heeft in februari 2015 een overeenkomst getekend met Anbang Group Holdings Co., Ltd. een vooraanstaande Chinese verzekeringsmaatschappij, voor de verkoop van VIVAT Verzekeringen. Deze verkoop is afhankelijk van de gebruikelijke goedkeuring door toezichthouders. Naar verwachting zal de verkoop van VIVAT in het derde kwartaal van 2015 zijn afgerond.

Solliciteren?
Reageer op deze vacature door op de "sollicitatie button" te klikken. Laat je motivatie en CV achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Voor vragen over het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Marguerite Barsingerhorn, Senior Recruiter op 06-22044541. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Erwin Charlier, Afdelingshoofd Modelling, telefoonnummer 06-30218616.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten