dinsdag 31 maart 2015

Operatie Assistent(e) bij Bravis ziekenhuisHet Franciscus Ziekenhuis in Roosendaal en het Lievensberg ziekenhuis in Bergen op Zoom zijn per 1 januari 2015 juridisch en organisatorisch gefuseerd tot (Stichting) Bravis ziekenhuis. We hebben twee hoofdvestigingen, de ziekenhuislocaties in Roosendaal en Bergen op Zoom, en drie buitenpoliklinieken in Etten-Leur, Oudenbosch en Steenbergen.

Zoek je afwisseling en uitdaging in een dynamisch, gezellig en professioneel ziekenhuis? Dan pas je bij het Bravis ziekenhuis!

Word jij onze nieuwe collega? Bravis Ziekenhuis heeft vacatures voor de functie van:

Operatie Assistent(e)


24 – 36 uur


De omgeving
Om samen optimale zorg te kunnen leveren aan onze patiënten zijn locatieprofielen vastgesteld. Voor locatie Bergen op Zoom: acuut complexe zorg en per mei 2015 een verloskundig centrum. Voor locatie Roosendaal: oncologische zorg. Je rouleert over beide locaties. Hierdoor kunnen we je een uitdagende en afwisselende werkomgeving aanbieden die het mogelijk maakt om je vak in de volle breedte uit te oefenen.

Beide locaties beschikken over een modern OK-complex met ieder 6 OK’s waar alle specialismen m.u.v. cardiochirurgie vertegenwoordigd zijn. In de locatie Roosendaal worden veel minimaal invasieve ingrepen uitgevoerd met als speerpunt oncologie en is de orthopedie goed vertegenwoordigd. De overige specialismen traumatologie, orthopedie, KNO, oogheelkunde, gynaecologie, urologie, plastische chirurgie en pijnbehandelingen worden op beide locaties uitgevoerd. Vaatchirurgie, thoraxchirurgie, multitrauma, en bariatrische chirurgie vinden plaats in de locatie Bergen op Zoom. Op deze locatie is ook een Da Vinci operatierobot aanwezig.

Functieomschrijving Operatieassistent
Als operatie assistent ben je verantwoordelijk voor het voorbereiden van de patiënt en het assisteren, instrumenteren en omlopen tijdens de operatieve ingrepen. Daarnaast wordt op projectmatige basis gewerkt aan efficiencyverbetering zoals op het gebied van de patiëntenlogistiek.

Multidisciplinaire samenwerking en kwaliteitsverbetering staan hoog in het vaandel binnen het ziekenhuis. De dagelijkse gang van zaken wordt gecoördineerd door de programmacoördinator. Je ontvangt leiding van de teamleider chirurgie.

Er werken ongeveer 200 collegae op het OK-complex. Je bent werkzaam in dag-, avond-, nacht- en bereikbaarheidsdiensten. In mei 2015 wordt locatie Bergen op Zoom gestart met een 24-uurs bezetting van het OK-team.

Jouw profiel als Operatie Assistent:
  • Diploma operatieassistent;
  • Je hebt passie voor je vak en bent goed op de hoogte van de actuele ontwikkelingen;
  • Je kunt goed functioneren in een dynamische multidisciplinaire werkomgeving;
  • Je bent stressbestendig en flexibel.

Het Bravis Ziekenhuis biedt
De arbeidsovereenkomst wordt in eerste instantie aangegaan voor bepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden zijn conform CAO Ziekenhuizen. Salariëring is marktconform en mede afhankelijk van relevante werkervaring.

Informatie & sollicitatie vacature Operatie-Assistent?
Meer informatie? Neem gerust contact op met Eric Beekmans hoofd OK/CSA/BPO locatie Roosendaal 0165-588206 of William Minderhoud, zorgmanager OK/CSA-complex locatie Bergen op Zoom, telefoon (0164) 278000 Dect 1181.

Je kan online solliciteren met behulp van het digitale sollicitatieformulier, waarbij wordt verzocht om je sollicitatiebrief en curriculum vitae te uploaden als Word- of PDF- bestand.
Je sollicitatie kan je richten aan de heer J. Jongerius, adviseur Personeel & Organisatie.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


Trefwoorden: Operatieassistent, Operatieassistente, Operatie Assistente, Operatie-Assistente

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten