donderdag 26 maart 2015

Objectbeveiliger M/V bij Randstad BewakingBen jij een Beveiliger met een dienstverlenende instelling? Ben jij graag het eerste aanspreekpunt en visitekaartje van onze opdrachtgever? Dan maakt Randstad Bewaking graag kennis met jou.


Vanwege de sterk toegenomen vraag naar onze diensten zoeken wij meerdere kandidaten voor de functie van:


Objectbeveiliger (M/V)Ook zoeken wij Beveiligers die op oproepbasis beschikbaar zijn om onze flex-pool te komen versterken

Wat ga je doen?
Als beveiliger signaleer je niet alleen onveilige en ongewenste situaties, maar weet je ook op een dienstverlenende wijze de veiligheidsvoorschriften en bedrijfsregels te hanteren. Je kunt gestationeerd worden op toplocaties in de regio Haarlemmermeer, Leiden en Amsterdam. Bij opdrachtgevers waar security een zeer belangrijk onderdeel is van de bedrijfsvoering. Je verricht balie- en receptietaken, voert visitatie uit of verricht werkzaamheden in de meldkamer. Randstad Bewaking zorgt er voor dat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven, door jou de juiste begeleiding in het werk te bieden. Met jouw vakkennis en doorzettingsvermogen maak je het verschil voor de opdrachtgevers van Randstad Bewaking.

Profiel
  • In het bezit van het Basis- of ABM-diploma, dan wel het diploma beveiliger niveau 2.
  • Flexibele instelling en bereid om in wisseldiensten te werken.
  • Goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden in het Nederlands en Engels.
  • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken en woonachtig in de regio
  • Haarlemmermeer, Leiden of Amsterdam.
  • Dienstverlenende instelling en goede contactuele eigenschappen.

Wat bieden wij?
Randstad Bewaking B.V. biedt een zelfstandige baan, waarin je te maken krijgt met diverse facetten van de beveiliging. De functie inschaling is conform CAO Particuliere Beveiliging, de schaalindeling is gebaseerd op ervaring en opleiding.

Informatie en sollicitatie
Gemotiveerd om voor Randstad Bewaking te werken? Dan nodigen wij je van harte uit om je sollicitatie, voorzien van CV achter te laten op onze sollicitatiepagina.

De sollicitatieprocedure verloopt zonder tussenkomst van bureaus en/of recruiters.

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Simone Kaandorp, Hoofd Personeelszaken, tel: 020 617 36 22 of via onze website: www.randstadbewaking.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten