dinsdag 24 maart 2015

Relatiebeheerder Binnendienst bij Univé RivierenlandWie zijn wij?
Univé Rivierenland is een ambitieuze, zelfstandige en coöperatieve verzekeringsmaatschappij. Naast een uitgebreid aanbod van brand- en woonverzekeringen bieden wij de particuliere en zakelijke markt een totaalpakket van schade-, zorg-, levensverzekeringen en hypotheekadvies en -bemiddeling. Voor ruim 100.000 regionale klanten werken 180 medewerkers aan een onderscheidende, persoonlijke en klantgerichte dienstverlening. Het hoofdkantoor is gevestigd te Sliedrecht. Tevens zijn er vestigingen in Dordrecht, Druten, Geldermalsen, Gorinchem, Ridderkerk, Werkendam, Zeist, Leusden, Oudewater, Eemnes, Utrecht(2), Rosmalen en Venlo. Univé Rivierenland is aangesloten bij Univé Verzekeringen, een landelijke coöperatieve verzekeringsmaatschappij met ruim 2800 medewerkers.

Vanwege de huidige groei en de ambities op de Zakelijke Markt, zijn wij op zoek naar een


Relatiebeheerder BinnendienstDe uitdaging
In jouw adviserende, commerciële rol ben je in staat om jouw klanten aan je te binden. Je werkt nauw samen met de accountmanagers Zakelijke Markt, want samen met hen ben je verantwoordelijk voor deskundig en klantgericht advies aan onze nieuwe en bestaande relaties. Je bent dan ook mede ‘het gezicht van de zaak’ binnen het zakelijke segment en signaleert en geeft invulling aan de behoefte van de klant. Jaarlijks stel je samen met de accountmanagers het marktbewerkingsplan op, zodat jullie in staat zijn op planmatige wijze de markt te bewerken. Omdat wij streven naar totaaladvies en (dus) totaalrelaties, heb je een brede scoop en lever je maatwerk.

Wie ben jij?
Je bent resultaatgericht, enthousiast en stelt van nature de klant centraal. Je neemt initiatieven, hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een natuurlijke overtuigingskracht. Je bent ondernemend, resultaat- gericht en een echte teamspeler, die niet alleen zichzelf, maar ook andere faciliteert om succesvol te zijn. De kwaliteit van de relatie met de klant staat bij jou voorop en je hebt de wil om zelfstandig te werken. Een gezonde dosis humor stellen we zeer op prijs!

Je hebt een HBO of MBO (+) opleiding succesvol afgerond, bijvoorbeeld in een bedrijfseconomische of commerciële richting. Je bent in het bezit van het diploma WFT Basis, Schade en Leven. Aanvullende vakopleidingen (zoals Assurantie A en branchediploma’s of onderdelen daarvan) zijn een grote pre. Vanzelfsprekend zien we graag voor de functie relevante werkervaring.

Wat bieden wij?
Werken bij Univé Rivierenland betekent werken in een team met een uitstekende werksfeer. Wij bieden je een zelfstandige en verantwoordelijke functie in een ambitieuze en betrouwbare organisatie met een open cultuur en met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. De arbeidsvoorwaarden zijn goed, met o.a. een dertiende maand en een goede pensioenregeling. Verder kun je gebruik maken van onze interne en externe opleidingsmogelijkheden.

Geprikkeld en uitgedaagd?
Solliciteer dan direct via onze sollicitatiepagina.

Bijzonderheden
Univé Rivierenland hanteert een screeningsbeleid dat deel uitmaakt van de sollicitatieprocedure.

Overige informatie
Voor informatie kun je bellen met Arjan Burghout, telefoon 0183-678198.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.


0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten