donderdag 19 maart 2015

IC & Fraudepreventiespecialist bij Etam Groep Retail B.V.



Waar ga je werken?
Etam Groep is een organisatie met 2200 gepassioneerde collega’s in de winkelformules Miss Etam, Promiss en op ons hoofdkantoor te Zoetermeer. We zijn al meer dan 90 jaar succesvol in de damesmode en zijn in de afgelopen jaren bekroond met diverse publieksprijzen, waaronder ‘Beste winkelketen in de categorie damesmode’ en ‘Meest gewaardeerde damesmodesite van Nederland.’ Wij distribueren onze producten niet alleen via winkels, maar ook via online platforms en ons eigen e-commerce kanaal, zowel nationaal als internationaal.

Op het hoofdkantoor zijn ongeveer 200 collega’s werkzaam, waarvan ongeveer 15 binnen de afdeling Finance.

Etam Groep is op zoek naar een

IC & Fraudepreventiespecialist



Fulltime
Standplaats Zoetermeer


Ben jij de IC & Fraudepreventiespecialist die fraude voorkomt en opspoort om goede geld- en goederenstromen te waarborgen?

Wat houdt de functie in?
Als IC & Fraudepreventiespecialist ben je (mede)verantwoordelijk voor het voorkomen dan wel het opsporen van fraude en derving om de juistheid, volledigheid en tijdigheid van bedrijfsprocessen in geld- en goederenstromen te waarborgen. Je bent verantwoordelijk voor het - op basis van signaleringen door eigen waarneming of ontvangen meldingen - gericht uitvoeren van onderzoeken op het gebied van bedrijfsfraude. Je ontwikkelt en verbetert continu de methodiek van self-assessment in winkels, logistiek en hoofdkantoor en instrueert hierin ook de medewerkers.

In deze functie analyseer je systematisch de bedrijfsprocessen ten aanzien van geld- en goederenstromen en draag je op basis van de bevindingen verbetervoorstellen aan. Je identificeert bedrijfseconomische risico’s en zorgt voor tijdige en heldere toelichtingen en adviezen. Je geeft gevraagd en ongevraagd adviezen en stelt periodiek ad-hoc prognoses op ten aanzien van organisatie KPI’s. (omzet, winst, voorraad) Ook geef je preventief advies aan lijnmanagers bij het opstellen van procedures en processen en voer je periodiek een audit uit op de processen t.a.v. financiële en/of goederenrisico’s. Je denkt actief mee en adviseert bij het opstellen van de administratieve organisatie en ontwerpt en beheert een efficiënte inventarisatiemethodiek voor winkels en logistiek.

Wat vragen we van je?
Je hebt een scherp analytisch inzicht en een constructieve manier van handelen. Je communicatieve en sociale vaardigheden zijn dusdanig goed ontwikkeld dat je je gemakkelijk door de gehele organisatie beweegt. Daarnaast beschik je over uitstekende kennis van financiële systemen, processen en procedures.

Verder vragen we:
  • Een afgeronde HBO opleiding; (bijvoorbeeld Bedrijfseconomie)
  • Minimaal 5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie binnen een dynamische omgeving;
  • Kennis van en ervaring met diverse SAP modules is een pre;
  • Ervaring in de retail is een zeer sterke pre.

Wat bieden wij je?
Een uitdagende (mobiele) functie in een werkomgeving die volop in beweging is.
Uiteraard hoort hier een prima salaris bij afhankelijk van kennis en ervaring. Daarnaast is er een uitstekend pakket secundaire arbeidsvoorwaarden.

Meer informatie en solliciteren:
Voor meer informatie over de functie en het sollicitatieproces kun je contact opnemen met Esther te Winkel, Corporate Recruiter a.i., telefoonnummer 06-10190936. Direct solliciteren? Graag ontvangen wij je motivatiebrief en CV via onze sollicitatiepagina.

Een integriteitcontrole via het waarschuwingsregister van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Kijk voor meer informatie hierover op de website van de stichting Fraude Aanpak Detailhandel www.stichtingfad.nl Een assessment kan onderdeel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Trefwoorden: Finance, Financieel, Fraude, Risk, Bedrijfseconomie, Bedrijfseconomisch, SAP, Fraude Specialist

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten