maandag 23 maart 2015

Verkoopadviseur Amersfoort bij SNS Bank N.V.Bij SNS beantwoord je niet alleen vragen, maar bied je onze klant een verrassende service


SNS Bank heeft voor haar vestiging in Amersfoort een vacature voor een


VerkoopadviseurBij SNS kies je voor mensenwerk in de bankenwereld. SNS gaat het anders doen en wil een herkenbare andere bank zijn. Wij vinden namelijk dat bankieren een stuk normaler kan én moet. We willen begrijpelijke producten bieden met een concreet voordeel voor de klant. Geen bankentaal, maar mensentaal. We gaan bankieren weer verrassend normaal maken.

We zoeken een Verkoopadviseur die met veel enthousiasme en energie aan deze missie bij wil dragen.

Wat ga je doen?
Als Verkoopadviseur ben je als gastheer/gastvrouw hèt gezicht van SNS in jouw winkel. Je beantwoordt vragen van klanten en adviseert over producten en dienstverlening van SNS. Daarnaast benader je (potentiele) klanten actief via de telefoon. Je bent creatief in het bedenken van acties om nieuwe klanten aan te trekken. Bij complexe financiële vraagstukken verwijs je de klant door naar de financieel adviseur. Door jouw enthousiasme ben je in staat om klanten te verrassen en voor lange termijn aan SNS te verbinden.

Het werk als Verkoopadviseur bij SNS is echt anders dan bij andere banken. We willen bankieren weer verrassend normaal maken en dat vraagt om een nieuwe mentaliteit. Het gaat om lef tonen, actief ideeën delen en je speelruimte gebruiken. Slimme dingen doen en zélf beslissingen nemen in het belang van je klant. We geven je daarom de ruimte. Zo kun jij je werk goed doen: onze klanten daadwerkelijk de mogelijkheden en service bieden waarnaar zij op zoek zijn.

Wat wij van jou vragen?
  • MBO werk- en denkniveau
  • Diploma’s WFT Basis en WFT Schade Particulier is een must
  • Bereidheid om WFT Hypotheken en WFT Vermogen te behalen.
  • Flexibiliteit t.a.v. werken op koopavond en zaterdag (bij voorkeur 2 zaterdagen per maand)
  • Ervaring met direct klantcontact
  • Je woont in (de directe omgeving van) Amersfoort

Wat bieden wij?
Heel concreet: een leuke baan, veel klantcontact, ruimte tot creativiteit, ontwikkelmogelijkheden en prettige collega’s. Geen poeha, niet overdreven strak in pak en aandacht voor jou en de klant.

We beloven geen gouden bergen. Geen exorbitant arbeidsvoorwaardenpakket. Wat wij bieden als werkgever is gewoon goed. We verzekeren je dat ‘normaal’ bij SNS heel leerzaam en verfrissend is. Want hoe normaal is werken bij een bank met een heldere visie, gedurfde kernwaarden en logische producten nu eigenlijk?

Over SNS
SNS is de vierde bank van Nederland, ofwel de kleinste grootbank. We zijn groot genoeg om iets te veranderen in de sector en klein genoeg om daadkrachtig en heel menselijk te zijn. Als medewerker bij SNS ben je geen onopvallend radertje in het grote geheel; je speelt een hoofdrol in het waarmaken van de belofte die wij als bank doen. Als jij vindt dat het anders kan of ‘normaler’ moet: deel je ideeën en verleg grenzen. Per slot van rekening zijn het onze mensen die vernieuwing kunnen brengen en vastgeroeste gewoontes doorbreken. Door elkaar scherp te houden, te waarderen én aan te spreken. En door normaal te doen. Ongeacht met wie we contact hebben.

Solliciteren?
Wil je vernieuwing brengen en jezelf bovendien actief ontwikkelen? Dan ben je bij SNS aan het juiste adres. Samen kunnen we van normaal iets heel bijzonders maken. Klik op ‘Solliciteren’, vul je gegevens in, upload je cv en vertel ons in je sollicitatiebrief wat "normaal bankieren" voor jou betekent.

Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem contact op met Caroline van Oppen, Senior Recruiter a.i., 06–12359703. Voor vragen over de inhoud van de functie kun je contact opnemen met Louise Brouwer, Manager Klantgebied, 06-22367765.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.

0

Geen opmerkingen:

Een reactie posten